Solicita Oferta
  • Personal acreditat

    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate

    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE

    Nr. 12385

Echipamente

Fluke 1653B pentru Verificare Pram

Fluke 1653B este unul din instrumentele profesionale care il utilizam in realizarea operatiunii de verificare Pram sau a masuratorilor periodice Pram, nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si masurarea instalatiilor electrice.

Func┼úionalitate suplimentar─â, testare mai rapid─â ┼či rezi... Cititi mai mult
 
 

Fluke 1623

Fluke 1623 este un alt instrument din gama profesionala care il utilizam in realizarea verificarii Pram sau a masuratorilor periodice Pram, nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si masurarea instalatiilor electrice.

Fluke 1623 este un tester pentru împământare care poate realiza toat... Cititi mai mult
 
 

Fluke Ti10 camera termoviziune

Camera cu termoviziune Fluke Ti10 este instrumentul perfect pentru ad─âugarea solu┼úiilor de rezolvare a problemelor dvs. Creat pentru mediile dificile de utilizare, aceast─â camer─â cu infraro┼ču de performan┼ú─â ridicat─â, integral radiometric─â este ideal─â pentru depanarea instala┼úiilor electrice, a echipamentului electromecanic, a echipamentu... Cititi mai mult
 
 

Clampmetru Fluke 376

Clampmetru Fluke 376 este un alt instrument care il utilizam in realizarea verificarii amperajul si curentii instalatiilor electrice.

Clampmetru Fluke 376 ofera performante imbunatatite, perfecte pentru o gama larga de situatii de masurare curente. Cu tensiune true-RMS și curent, Fluke 376 poate citi pana la 1000 V și 1000 A in ambele moduri A... Cititi mai mult
 
 

Fluke T150 tester

Fluke T150 , tester de inalta calitate pentru rezultatele testelor rapide si precise modul de lucru, precizia acestora castigand profesionistii cu experienta din domeniu, specialisti care au nevoie de aparatra de incredere la locul lor de munca.

Func┼úionalitate suplimentar─â, testare mai rapid─â ┼či rezisten┼ú─â mai mare ca niciodat─â noua ser... Cititi mai mult
 
 

Fluke 322 Clesti de curent

Clestii de curent Fluke 322 ii utilizam in activitatea zilnica in realizarea verificarilor la instalatiile electrice, fiind nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si masurarea instalatiilor electrice.

Clestii Fluke 322 sunt destinati verificării prezenţei curentului de test, a curentul... Cititi mai mult
 
 

Metrel MI 2124 prize de pamant

Metrel MI 2124 este instrumentul care il utilizam la verificarea prizelor de pamanat, deci a verificariii Pram, dar si in cadrul masuratorilor periodice Pram, fiind nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si testarea brasamentelor si instalatiilor electrice si impamantrilor.

Funcţionalit... Cititi mai mult
 
 
´╗┐

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii