Solicita Oferta
  • Personal acreditat

    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate

    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE

    Nr. 12385

Servicii

Mentenanta instalatii electrice

Verificarile periodice ale unei instalatii electrice sunt obligatorii pentru ca in timp, o parte din componentele si elementele instalatiei isi pot pierde eficacitatea datorita coroziunii, intemperiilor, socurilor mecanice sau din pricina altor motive, iar caracteristicile mecanice ┼či electrice trebuie sa fie mentinute conform prevederilor normelor in vigoare pe toata durata de viata a instalatiei pentru a evita neplaceri sau chiar dezaste.

Acum oferim si in orasul Iasi serviciul de mentenanta pentru instalatiile electrice in baza unui contract de servicii lunar. Astfel compania dvs. va avea asigurat un serviciu ce va asigura buna functionare a echipa noastra verifica si intretine instalatia electrica a clientului. Astfel sunt evitate incidentele neplacute sau chiar fatale.

Toate verificarile si interventiile sunt mentionate in contract, iar clientul va fi scutit de griji, avand instalatia in mana unor profesionisti!

Fie ca este vorba de lucrari de revizie sau de lucrari de preventie iti stam la dispozitie cu personal calificat si cu experienta.

Serviciul de mentenanta se adreseaza in special:

Firmelor cu orice domeniu de activitate
Propietarilor de cladiri
Asociatiilor de propietari
Tuturor celor care doresc s─â externalizeze serviciul de intretinere si reparatii
In urma unui contract de mentenan╚Ť─â, ave╚Ťi o serie de avantaje:

Servicii promte si de calitate indiferent de tipul de contract
Prioritate in interventiile solicitate
Personal calificat si autorizat ANRE
Consultanta de specialitate
Siguranta ├«n exploatarea instala╚Ťiei
Emiterea de rapoarte periodice privind lucrarile de verificare si intretinere executate


Lucr─ârile de ├«ntre╚Ťinere periodic─â sunt esen┼úiale pentru a p─âstra instala╚Ťiile electrice, echipamentele ╚Öi utilajele la un ├«nalt standard de fiabilitate ┼či siguran╚Ť─â.

O mentenan╚Ť─â corespunz─âtoare contribuie la eliminarea pericolelor de la locul de munc─â. Lipsa mentenan┼úei sau mentenan┼úa necorespunz─âtoare poate duce la avarii ale utilajelor, ├«ntreruperi accidentale cu energie, situa┼úii periculoase, accidente de munc─â.

Cele mai multe accidente rezultate din cauza unei mentenan┼úe necorespunz─âtoare implic─â instala┼úii electrice necorespunz─âtor ├«ntre┼úinute, echipamentele defecte, dar ╚Öi fi┼če sau cabluri de alimentare defecte.

Lipsa mentenan┼úei ┼či a reviziei regulate a echipamentelor ┼či utilajelor pot duce la defectarea acestora ┼či pot cauza v─ât─âm─âri personalului din compania dumneavoastr─â.

Echipamentele esenţiale de siguranţă se pot defecta din cauza lipsei mentenanţei, ceea ce poate duce la accidente grave.


´╗┐

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii