Solicita Oferta
 • Personal acreditat

  in domeniul electricitatii
 • Standarde de Calitate

  ISO 9001:2015
 • Acreditat ANRE

  Nr. 12385

Echipamente

Metrel MI 2124 prize de pamant

Metrel MI 2124 este instrumentul care il utilizam la verificarea prizelor de pamanat, deci a verificariii Pram, dar si in cadrul masuratorilor periodice Pram, fiind nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si testarea brasamentelor si instalatiilor electrice si impamantrilor.

Func┼úionalitate suplimentar─â, testare mai rapid─â ┼či rezisten┼ú─â mai mare ca niciodat─â noua serie se bazeaz─â pe reputa┼úia de soliditate a seriei anterioare 1650, ├«ns─â este reproiectat─â pentru a satisface nevoia dvs. de instrumente de testare mai eficiente.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:


 • Verificare PRAM Iasi

 • Proiectare / Execu╚Ťie Instala╚Ťii Electrice Civile ╚Öi Industriale ├«n Iasi

 • Executie Bran╚Öamente Electrice Monofazate ╚Öi Trifazate ├«n Iasi

 • Expertize Termografice Iasi pentru tablouri, motoare ╚Öi echipamente electrice

 • Audit Energetic Iasi

 • Verificare instala╚Ťii electrice Iasi

 • Consultan╚Ť─â proiectare / execu╚Ťie instala╚Ťtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc

Aparat de măsurat prize de pământ cu multiple facilităţi.

Caracteristici generale ale aparatului de masurat prizele de impamantare Metrel MI 2124
- curent de test max. 20 mA,
- frecvenţa de măsură 125 Hz (fixă),
- tensiunea de m─âsur─â 40V (fix─â)
- metode de m─âsurare: m─âsurare clasic─â cu 3 / 4 poli (┼ú─âru┼či) ┼či rezistivitatea solului ÔÇô accesorii incluse, op┼úional (dac─â se achizi┼úioneaz─â un cle┼čte), m─âsurare selectiv─â (cu un traductor ┼či doi ┼ú─âru┼či auxiliari - pentru cazurile ├«n care nu este posibil─â desfacerea centurii de ├«mp─âm├óntare sau ├«n sistemele de ├«mp─âm├óntare multiple) ┼či op┼úional (dac─â se achizi┼úioneaz─â doi cle┼čti) m─âsurare cu doi cle┼čti (f─âr─â ┼ú─âru┼či - pentru cazurile ├«n care nu este posibil─â introducerea ┼ú─âru┼čilor ├«n p├óm├ónt), m─âsurare curen┼úi (op┼úional, cu cle┼čte) ÔÇô max. 200A,
- alimentare cu baterii (4 x 1.5V),
- rejectare automată a interferenţelor
- memorie (1000 de m─âsur─âtori),
- interfaţă RS232 (pentru comunicaţie cu calculator),
- afi┼čaj digital,
- carcasă robustă cu capac de protecţie
´╗┐

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii