Solicita Oferta
 • Personal acreditat

  in domeniul electricitatii
 • Standarde de Calitate

  ISO 9001:2015
 • Acreditat ANRE

  Nr. 12385

Servicii

Verificare Pram Iasi

Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de impamantare si a paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop. Aparatul trebuie sa fie verificat periodic de metrologie autorizata. Periodicitatea verificarii PRAM este prevazuta de legislatie, astfel se impune efectuarea verificarii Pram o data pe timp uscat si o data pe timp umed.

Cadru legistiv si standarde de calitate


Conform Legii 319/2006 Cap. IX Art. 39 Alin 9 Pct. f) si g) lipsa Buletinului PRAM implica o amenda cuprinsa intre 5.000 si 10.000 lei.

Evitati astfel de situatii.

Verificarea va fi executata in conformitate cu legislatia in vigoare privind normele de sanatate si securitate in munca in instalatiile electrice:

 • STAS 12604/4 - 89

 • STAS 12604/5 - 90

 • PE 116

 • PT-16

 • Legea 318/2003

 • Legea 319/2006

 • DGPSI 004

 • HG 1146/06 Anexa1 pct 3.3.2.3In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare, iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet, iar firma noastra va emite un raport cu masuri. Pentru evitarea evenimente nedorite putem remedia problemele contracost si executam reverificare PRAM. In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

Alte informatii despre verificare PRAM


Toate Verificarile PRAM trebuie sa cuprinda o serie de masuratori foarte importante pentru:

 • impedanta de bucla

 • rezistenta de dispersie a prizelor de pamant

 • continuitatea centurii de impamantareCompania noastra fiind acreditata ANRE, in urma analizarii acestor masuratori, emite rapoarte de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Buletin Pram Iasi


Pentru a evita riscul sanctiunilor administrative si pentru siguranta dumneavoastra, a imobilului si angajatilor este recomandat sa detineti un Buletin Pram valabil minim o data pe an. Buletinul Pram se obtine in urma efectuarii masuratorilor pram in locatia dvs.

Retineti aspectul ca Verificarea PRAM periodica realizata la timp previne electrocutarea personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru, precum si incendierea cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice.

In urma acestor Verificari PRAM vom putea evalua instalatia electrica si puteti intervenii la timp pentru a executa reparaţiile necesare, astfel incat sa se evite eventualele accidente ce ar putea să apară din cauza defecţiunilor.

Siguranţa devine astfel masurabila!

Ce nu se stie despre serviciul de Verificare PRAM Iasi


Din ciclul informatiilor utile si putin cunoscute de populatie, dorim sa va intrebam daca dvs. stiati ca:

 • Reglementarile legale în vigoare prevad obligativitatea în sarcina propietarului privind verificarea periodica a instalaţiilor electrice?

 • Nerespectarea perioadei de verificare este un posibil factor de pericol?

 • Instalatiile verificate la timp reduce considerabil riscul unui posibil accident?

 • Anual se produc accidente (electrocutari, incendii, etc.) din cauza lipsei de importanta acordate verificarilor instalatiei electrice?Oferta de pret pentru Verificare Pram Iasi


Nu amanati pe maine ce trebuie facut astazi!
Contactati-ne pentru a va oferi o estimare - oferta de pret pentru verificare Pram efectuate in locatia dorita. Ulterior veti primi din partea noastra o oferta personalizata de pret ce va cuprinde toate specificatiile necesare. Solicita acum o oferta de pret personalizata

Verificarile PRAM cuprind o serie de masuratori pentru: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare.

In urma analizarii acestor masuratori se emit rapoarte de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Prin verificarea PRAM periodica se previne electrocutarea personalului care utilizeaza instalatia electrica si a echipamentului de lucru, precum si incendierea cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice.
Solicita acum o oferta de pret personalizata


Verificarile PRAM

cuprind o serie de masuratori pentru: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare.

In urma analizarii acestor masuratori se emit rapoarte de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Prin verificarea PRAM periodica se previne electrocutarea personalului care utilizeaza instalatia electrica si a echipamentului de lucru, precum si incendierea cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice.

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii