Solicita Oferta
 • Personal acreditat

  in domeniul electricitatii
 • Standarde de Calitate

  ISO 9001:2015
 • Acreditat ANRE

  Nr. 12385

Echipamente

Fluke 1623

Fluke 1623 este un alt instrument din gama profesionala care il utilizam in realizarea verificarii Pram sau a masuratorilor periodice Pram, nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si masurarea instalatiilor electrice.

Fluke 1623 este un tester pentru împământare care poate realiza toate cele patru tipuri de măsurare a împământării. Mai exact, testerul Fluke 1623 poate măsura rezistenţele de buclă la împământare numai cu utilizarea cleştilor – denumită testarea fără ţăruşi. Această metodă nu necesită utilizarea ţăruşilor de împământare sau deconectarea legăturilor la împământare.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:

 • Verificare PRAM Iasi

 • Proiectare / Execuție Instalații Electrice Civile și Industriale în Iasi

 • Executie Branșamente Electrice Monofazate și Trifazate în Iasi

 • Expertize Termografice Iasi pentru tablouri, motoare și echipamente electrice

 • Audit Energetic Iasi

 • Verificare instalații electrice Iasi

 • Consultanță proiectare / execuție instalațtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc

Metode de testare utilizand echipamentul Fluke 1623
Cădere de potenţial de 3- şi 4- poli – testare standard a împământării prin utilizarea a doi ţăruşi de împământare

Testare selectivă – fără deconectarea legăturilor la împământare, un tehnician poate măsura rezistenţa la împământare prin utilizarea unei combinaţii de ţăruşi şi un cleşte.

Testarea fără ţăruşi – soluţie inovatoare utilizând numai cleşti, în loc de ţăruşi de împământare, pentru a măsura rezistenţa buclei la împământare.

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii