Solicita Oferta
  • Personal acreditat

    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate

    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE

    Nr. 12385

INFORMATII LEGALE

Prezentele prevederi se aplica tuturor siteurilor gestionate de compania Servelectric Prest M SRL, respectiv https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro, cat si a subdomeniilor acestora, denumite in continuare generic SITE.
Data: 2020-01-19T17:39:11

Reprezentam o companie specializat─â ├«n domeniul electric ╚Öi al electrosecurit─â╚Ťii, av├ónd ca principal obiectiv promovarea siguran╚Ťei ╚Öi totodat─â importan╚Ťa respect─ârii standardelor ┼či normativelor ├«n vigoare privind securitatea muncii ╚Öi securitatea la incendii.

ServElectric Prest M Srl ├«╚Öi ofer─â serviciile at├ót institu╚Ťiilor publice ╚Öi guvernamentale, companiilor private, c├ót ╚Öi persoanelor fizice.

Serviciile oferite de compania noastr─â acoper─â aproape ├«ntregul domeniu de activitate, fiind specializa╚Ťi pe executarea de instala╚Ťii electrice, civile ╚Öi industriale, inspec╚Ťii, test─âri ╚Öi verific─âri periodice din punct de vedere al electrosecurit─â╚Ťii ╚Öi a instala╚Ťiilor electrice de joasa tensiune. Este vorba de serviciul denumit popular Verificare PRAM si Certificare PRAM.







Inainte de a folosi website-ul nostru sau de a cumpara din produsele noastre, te rugam sa citesti cu atentie acest set de termeni si conditii.


Servelectric Prest M SRL
÷ Iasi, Str. Ciprian Porumbescu nr. 8, Sat Butea, Comuna Butea, Judetul Iasi
☎ 0736.750.872
https://www.verificari-pram-iasi.ro
CIF 3680081
J22/2666/2016
CS 200 lei
RO47 BTRL RONC RT03 7801 4601
Banca Transilvania Iasi
✉ ✉ office @ servelectric·ro



ATENTIE: Accesul la Facilitatile, Prezentarile si Serviciile din acest site va fi permis NUMAI PERSOANELOR CARE ACCEPTA TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE, stabilite prin prezentul document ╚Öi a condi╚Ťiilor prev─âzute ├«n documentele ce il completeaza:

  • Protectia datelor cu caracter personal
  • Declaratia de confidentialiatea
  • Politica de utilizare a cookie-urilor

DEFINIȚII

Firma, societatea, furnizori, vanzatorul - Servelectric Prest M SRL
Client - Persoana care are sau ob╚Ťine acces la Con╚Ťinut ╚Öi Serviciu ╚Öi care a plasat cel putin o Comanda pe Site;
Cont - ansamblul format dintr-o adres─â de e-mail ╚Öi o parol─â care permite unui singur Utilizator accesul la sec╚Ťiuni restrictionate ale Site-ului prin care se face accesul la Serviciu sau transmiterea Comenzii, caz ├«n care con╚Ťine informa╚Ťii despre Client ╚Öi istoricul Clientului ├«n Site (Comenzi, facturi, garan╚Ťii Produse, retur etc.);
Con╚Ťinut
- orice informa╚Ťie aflat─â pe Site sau disponibil─â ├«n Serviciu care poate fi vizitat─â, vizualizat─â sau accesat─â de Utilizator/Membru/Client prin intermediul unui echipament electronic;
- con╚Ťinutul oric─ârei comunic─âri trimise Utilizatorilor/Membrilor/Clien╚Ťilor de c─âtre Servelectric Prest M SRL prin mijloace electronice ╚Öi/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- orice informa╚Ťie comunicat─â prin orice mijloc de c─âtre un angajat/colaborator al Servelectric Prest M SRL Membrilor/Clien╚Ťilor conform informa╚Ťiilor de contactare specificate de c─âtre acesta;
- informa╚Ťii legate de Produsele ╚Öi/sau pre╚Ťurile practicate de Servelectric Prest M SRL ├«ntro anumit─â perioad─â;
- informa╚Ťii legate de Produsele, serviciile ╚Öi/sau pre╚Ťurile practicate de c─âtre un ter╚Ť cu care Servelectric Prest M SRL are ├«ncheiate contracte de parteneriat, ├«ntr-o anumit─â perioad─â;
- date referitoare la Servelectric Prest M SRL sau alte date ale acesteia;
Comand─â ÔÇô opera╚Ťiunea prin care Clientul ├«╚Öi exprim─â inten╚Ťia de a achizi╚Ťiona produse comercializate prin intermediul Site-ului de c─âtre Servelectric Prest M SRL;
Contract - reprezint─â ├«n┼úelegerea consensual─â la distan┼ú─â intervenit─â ├«ntre Servelectric Prest M SRL ┼či Client cu privire la v├ónzarea, respectiv achizi┼úionarea, unuia sau mai multor Produse de pe Site, prin lansarea unei Comenzi de c─âtre Client ┼či acceptarea ei de c─âtre V├ónz─âtor, cu respectarea prevederilor legale ┼či a Termenilor ┼či Condi╚Ťiilor;
Document - prezentele Termeni ╚Öi Condi╚Ťii;
Membru - Persoana fizica care are sau obtine acces la Con╚Ťinut, prin orice mijloc de comunicare sau in baza unui acord de utilizare ╚Öi care necesit─â crearea ╚Öi utilizarea unui Cont;
Newsletter - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv po╚Öta electronic─â sau alt─â form─â de comunicare la distan┼ú─â (e-mail, SMS) asupra Produselor ╚Öi/sau a promo╚Ťiilor desf─â╚Öurate de Servelectric Prest M SRL ├«ntr-o anumit─â perioad─â;
Produse - Orice bunuri (produse) care sunt puse la dispoziţia Utilizatorului de către Servelectric Prest M SRL în vederea achiziţionării, contra cost, prin utilizarea Site-ului.
Serviciu - Serviciul de comer╚Ť electronic desf─â╚Öurat exclusiv pe sec╚Ťiunile public disponibile ale Site-ului, ├«n sensul acord─ârii posibilit─â╚Ťii Utilizatorilor de a Contracta produse folosind mijloace exclusiv electronice, inclunz├ónd ╚Öi alte mijloace de comunicare la distan╚Ť─â (telefonic). Produsele oferite prin intermediul acestui Site sunt disponibile pentru livrare ├«n ╚Ť─ârile Uniunii Europene.
Site ÔÇô domeniul/-iile https://www.verificari-pram-iasi.ro ╚Öi subdomeniile acestuia/acestora.
Specifica╚Ťii ÔÇô toate specifica╚Ťiile ╚Öi/sau descrierile Produselor a╚Öa cum sunt precizate ├«n descrierea acestora.
Utilizator - Persoana fizic─â care are sau obtine acces la Con╚Ťinut, prin orice mijloc de comunicare electronic, care nu are un Cont creat ╚Öi nu a plasat nicio comand─â pe Site.
Tranzac╚Ťie - opera┼úiunea de plat─â, respectiv ├«ncasare, a unei sume de bani ca urmare a v├ónz─ârii, respectiv achizi┼úion─ârii, unui Produs prin intermediul Site-ului.
GDPR - Regulamentul European 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal si libra circulatie a acestora



DISPOZIȚII GENERALE


Servelectric Prest M SRL poate modifica ├«n orice moment acest Document pentru a reflecta modificari ale legisla╚Ťiei, ale politicilor interne sau ale tehnologiei folosite. Orice modific─âri aduse Documentului vor intra ├«n vigoare ├«n cazul Serviciilor doar pentru comenzile ├«nregistrate dup─â publicarea modific─ârilor respective pe acest Site.

Servelectric Prest M SRL are dreptul, ├«n orice moment, s─â modifice, s─â suspende sau s─â ├«nceteze comercializarea online a Produselor, par┼úial sau ├«n totalitate, temporar sau permanent, cu sau f─âr─â anun╚Ť / notificare prealabil/─â/.

Servelectric Prest M SRL va depune eforturile tehnice pentru asigurarea func╚Ťion─ârii ├«n bune condi╚Ťii a Site-ului. ├Än cazul ├«n care vor exista ├«ntreruperi ├«n func╚Ťionare sau imposibilit─â╚Ťi de accesare de c─âtre Utilizatori/ Clien╚Ťi/Membrii pe o perioada determinat─â de timp Servelectric Prest M SRL nu va fi r─âspunz─âtor fa╚Ť─â de nicio persoan─â pentru nicio daun─â sau pentru pierderi suferite, rezultate direct sau indirect ca urmare a folosirii necorespunz─âtoare a Servicului furnizat, a nefunc╚Ťion─ârii Serviciului din motive de ordin tehnic ╚Öi/sau din ac╚Ťiunea unor ter╚Ťi.

Servelectric Prest M SRL va depune diligen╚Ťele necesare pentru realizarea scopului Site-ului ╚Öi nu are nicio responsabilitate cu privire la Con╚Ťinutul postat de Utilizatori ├«n cadrul Serviciilor.

Servelectric Prest M SRL nu ├«╚Öi asum─â nicio responsabilitate ╚Öi nu va fi r─âspunz─âtor pentru nicio daun─â sau viru╚Öi care ar putea sa v─â afecteze computerul sau alte echipamente electronice ├«n urma accesarii sau utilizarii acestui Site sau desc─ârc─ârii oric─ârui material, informa╚Ťii, text, imagini video sau audio de pe site.

Accesarea acestui Site se realizeaz─â pe riscul propriu al utilizatorului, Servelectric Prest M SRL nefiind ├«n niciun fel r─âspunz─âtoar pentru orice prejudicii directe sau indirecte determinate de accesarea Site-ului sau ca urmare a efectu─ârii/finaliz─ârii unei Comenzi sau oric─ârei utiliz─âri a datelor ┼či informa╚Ťiilor de pe acest Site.






REGULI DE UTILIZARE A SITEULUI


  • Este interzis─â utilizarea Site-ului pentru promovarea sau comercializarea pe acesta a altor bunuri sau servicii dec├ót cele prezentate de c─âtre Servelectric Prest M SRL.
  • Este interzis s─â folosi╚Ťi Site-ul pentru a afi╚Öa sau transmite orice fel de material ce are un caracter ilegal, abuziv, licen╚Ťios, calomniator, vulgar, instigator, amenin╚Ť─âtor, pornografic sau profanator, sau orice alt material care poate constitui sau ├«ncuraja un comportament ce va putea da na╚Ötere unei infrac╚Ťiuni sau care are putea conduce la atragerea r─âspunderii civile ori ar reprezenta o ├«nc─âlcare a unor alte prevederi legale.
  • Este interzis─â accesarea Site-ului sau utilizarea Serviciilor ├«ntr-un mod de natura a avaria, dezactiva, supra├«nc─ârca sau deteriora vreun server sau re╚Ťele conetate la vreun server sau care ar putea influen╚Ťa utilizarea Serviciilor de c─âtre orice alt Utilizator.
  • Este interzis─â orice ╚Ötergere, ad─âugare, inserare, modificare a unor informa╚Ťii aflate pe Site, precum ╚Öi orice ├«ncercare de a ob╚Ťine acces neautorizat la Site, la conturile altor Utilizatori, la sisteme sau re╚Ťele de computere conectate sau la orice alte Servicii prin fraudare, decodificare de parole sau prin orice alte mijloace, inclusiv prin exploatarea unui mijloc pus la dispozi╚Ťie ├«n mod neinten╚Ťionat de c─âtre Servelectric Prest M SRL. Orice ├«nc─âlcare a dispozi╚Ťiilor din prezenta sec╚Ťiune, poate conduce la blocare permanent─â sau temporar─â a accesului la Site ╚Öi la obligarea autorului acesteia la plata desp─âgubirilor pentru prejudiciul cauzat.
  • Administratorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a dezv─âlui oric├ónd orice informa╚Ťii a c─âror dezv─âluire este necesar─â pentru a respecta orice lege, reglementare, procedur─â judiciar─â sau solicitare a organelor statului.



Toti utilizatorii inteleg si sunt de acord cu faptul ca accesul si folosirea acestui site sunt subiectul unor termeni si conditii enuntati in continuare si altor legi aplicabile si in vigoare.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acest set de termeni si conditii, va rugam sa nu folosesti acest site.

  • Site - adresa URL a siteurilor gestionate de Servelectric Prest M SRL, respectiv https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro, cat si a subdomeniilor acestora.
  • Compania - Servelectric Prest M SRL.
  • Client - orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza site-ul si/sau comanda prin intermediul lui.
  • Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune.
  • Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.
  • Vanzatorul (distribuitor) - o persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.
  • Contract - contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.
  • Consumator (cumparator) - o persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat cele comerciale.
  • Distribuitor - o persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.
  • Finalizarea contractului de achizitie - comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Servicii si Produse disponibile

Specificatiile serviciilor si produselor disponibile pe site sunt mentionate in pagina fiecaruia. Anumite produse sau servicii pot deveni indisponibile in stoc la un moment dat, insa compania nu are obligatia de a anunta clientul de stocul disponibil in timp real.
Anumite produse sau servicii pot suferi modificari de poze, specificatii, pret sau stoc in orice moment - compania neavand obligatia de a anunta clientii sau vizitatorii site-ului de aceste modificari.

Toate fotografiile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare, acestea putand diferi in functie de stocurile disponibile. Preturile si tarifele produse sau servicii pot fi subiectul unei negocieri doar in cazul unor volume mari sau desfasurearii de campanii promotionale.

Respectarea legilor si standardelor

Compania va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, cu privire la fabricarea, asamblarea, manipularea, transportul, depozitarea, ambalarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor si aplicabile la sanatate, securitate, mediu.

Transferul propietatii

Proprietatea asupra Bunurilor ╚Öi Materialelor digitale va fi transferat─â la momentul efectu─ârii pl─â╚Ťii din partea Cump─âr─âtorului ├«n loca╚Ťia indicat─â ├«n comand─â (├«n╚Ťeleg├ónd prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscal─â ├«n cazul livr─ârilor efectuate de personalul Servelectric Prest M SRL). ├Än cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de c─âtre V├ónz─âtor s─â permit─â Cump─âr─âtorului deschiderea coletelor ├«nainte de achitarea contravalorii acestora.

Raspundere

Compania nu poate fi tinuta responsabila pentru daune de orice fel, pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Servelectric Prest M SRL a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Materialelor digitale descarcate dupa livrare si in special pentru pierderea produselor sau deteriorarea acestora.

Cumparatorul are obligatia sa verifice integritatea produselor la receptia acestora. Orice defect rezultat din socuri mecanice trebuie consemnat intr-un proces verbal incheiat intre cumparator sau delegatul acestuia si agentul firmei de curierat care efectuaza livrarea. Produsele cu astfel de defecte neconsemnate in proces verbal nu vor fi inlocuite / reconditionate si nu va fi restituita contravaloarea acestora Cumparatorului de catre Servelectric Prest M SRL.
Conform Art. 20 din O.U.G. 34 / 2014, (...) riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor, deci Transportatorul nu mai poate fi tras la raspundere pentru eventualele defecte mecanice rezultate din transport dupa primirea produselor. Agentul firmei de curierat are obligatia sa asiste la receptia produselor si, in cazul in care exista produse cu urme de socuri mecanice, sa le consemneze detaliat intr-un proces verbal incheiat intre el si delegatul cumparatorului.
Riscul este transferat Cumparatorul în momentul livrării produselor către Transportator, dacă Transportatorul a fost însărcinat de către Cumparator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către Servelectric Prest M SRL (ex.: Alt curier (Contract client)).
Servelectric Prest M SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cump─âr─âtorul sau oricare ter╚Ť─â parte o poate suferi ca rezultat al ├«ndeplinirii de c─âtre Servelectric Prest M SRL a oric─ârei din obliga╚Ťiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor ╚Öi Serviciilor dup─â livrare si in special pentru pierderea produselor.
Servelectric Prest M SRL va fi r─âspunz─âtor ├«n cazul in care sub-contractan╚Ťii ╚Öi/sau partenerii s─âi de orice fel implica╚Ťi in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Incalcare prevederi si drepturi

Daca Compania nu executa obligatiile sale, Clientul va notifica Compania asupra acestei neindepliniri in scris pe email ✉ office @ servelectric·ro Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 5 zile lucratoare de la notificare.

Forta majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.


Copyright, Propietate intelectuala

Con╚Ťinutul Site-ului, astfel cum este definit ├«n preambul, incluz├ónd f─âr─â limitare toate textele ╚Öi imaginile statice, conceptele de ofertare/auditare/prezentare, imagini dinamice ╚Öi/sau con╚Ťinut multimedia, butoanele, simboluri comerciale, m─ârcile ╚Öi/desenele sau modelele comerciale sunt proprietatea exclusiv─â a Servelectric Prest M SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile ob╚Ťinute ├«n acest sens ├«n mod direct sau indirect (prin licen╚Ťe de utilizare ╚Öi/sau publicare).

Utilizatorii/Clien╚Ťii/Membrii pot folosi Con╚Ťinutul Site-ului exclusiv ├«n scop informativ, necomercial sau personal, fiindu-le interzis─â copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, v├ónzarea, distribu╚Ťia par╚Ťial─â, integral sau modificat─â a con╚Ťinutului acestui Site ├«n alte scopuri, dec├ót dac─â se permite acest lucru prin excep╚Ťii de la legile aplicabile privind dreptul de autor sau prin acordurile exprese din partea Servelectric Prest M SRL.

├Än m─âsura ├«n care dori╚Ťi s─â utiliza╚Ťi, s─â prelua╚Ťi, s─â copia╚Ťi ori s─â distribui╚Ťi o parte din Con╚Ťinut, v─â rug─âm s─â ne transmite╚Ťi un mesaj la adresa de email ✉ office @ servelectric·ro ├«n care s─â preciza╚Ťi Con╚Ťinutul pe care dori╚Ťi s─â ├«l utiliza╚Ťi, modalitatea efectiv─â ├«n care inten╚Ťiona╚Ťi s─â ├«l utiliza╚Ťi ╚Öi scopul avut ├«n vedere, acestea reprezent├ónd ÔÇťCondi╚ŤiileÔÇŁ acordului de utilizare. ├Än lipsa unui acord scris prealabil din partea Operatorului, orice distribuire, comunicare, copiere, expunere, reproducere, publicare, acordare de licen╚Ť─â de folosire, creare de opere derivate, transferare sau v├ónzare a Con╚Ťinutului va fi considerat─â o ├«nc─âlcarea a Termenilor ╚Öi Condi╚Ťiilor, precum ╚Öi a drepturilor de care beneficiaz─â titularii drepturilor de proprietate intelectual─â asupra Con╚Ťinutului.

Utilizatorii care public─â/trimit orice fel de Con╚Ťinut pe Site au obliga╚Ťia de a nu prejudicia ├«n niciun mod drepturile de autor ale unei ter╚Ťe persoane.

Intregul continut de pe acest Site (care include, dar nu se limiteaza la) - texte, grafice, vizualuri, produse, coduri, idei, poze, video, sunete - este proprietatea Servelectric Prest M SRL (denumita in continuare compania sau societatea) - ALL RIGHTS RESERVED, cu urmatoarele date de identificare: CIF 3680081 ÷ J22/2666/2016 ÷ CS 200 lei ÷ RO47 BTRL RONC RT03 7801 4601 ÷ Banca Transilvania Iasi

Compania nu garanteaza ca site-ul si continutul acestuia nu contin erori sau ca intregul continut este 100% corect si valid. Clientii companiei au dreptul de a copia si printa continutul site-ului sau portiuni din acesta pentru scopul unic de a plasa o comanda in cadrul companiei noastre. Nu este permisa, sub nicio forma, preluarea continutului de pe acest site in scopuri comerciale.

Contintului inclus in prezentarea serviciilor, produselor sau din paginile siteurilor https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro, cat si a subdomeniilor acestora, este protejat de drepturi de autor ├«n temeiul legii nr. 8/1996 ╚Öi orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezint─â contraven╚Ťie. ne rezerv─âm dreptul de a solicita desp─âgubiri pentru prejudiciile cauzate. prezentul material este redactat ├«n scop informativ ╚Öi nu reprezint─â o consulta╚Ťie juridic─â ├«n sensul Legii 51/1995. In calitate de autor, va anuntam ca nu permitem repoducerea sau copierea partiala sau totala a acestui formular, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE(-uri) SI UTILIZAREA SA(acestora)

Siteurile mentionate care fac obiectul prezentelor prevederi, precum si formularele integrate, scripturile, imaginile, stilurile, codului sursa, conceptele si fisierele incarcate pe serverul web accesibile direct sau prin navigarea in structura de directoare a acestora, poate fi utilizat numai conform destinaţiei si doar de persoanele indreptatite.

In calitate de proprietar sau utilizator, Servelectric Prest M SRL va pune in vedere faptul ca nu va permite si este strict interzisa orice copierea, reproducerea si utilizare în alt scop a textelor, imaginilor, scripturilor si informatiilor din siteurile mentionate care fac obiectul prezentelor prevederi, precum si formularele integrate, scripturile, imaginile, stilurile, codului sursa, conceptele si fisierele incarcate pe serverul web accesibile direct sau prin navigarea in structura de directoare a acestora.

Prin urmare, Servelectric Prest M SRL, in calitate de proprietar al siteurilor ce fac obiectul prezentelor prevederi, defineste drept "fraud─â" urmatoarele actiuni, dar fara a ne limita doar la acestea:

  • copierea / tentativa de copiere / preluarea con┼úinutului site-ului f─âr─â acordul prealabil ├«n format scris din partea noastra;
  • accesarea con┼úinutului site-ului care nu este accesibil ├«n mod normal;
  • modificare artificial─â a con┼úinutului sau a informa┼úiilor din site;
  • folosirea de scripturi / spideri / crawlere / robo┼úi / alte programe pentru accesarea informa┼úiilor din site;
  • blocarea func┼úion─ârii normale a site-ului sau a sistemelor informatice pe care este g─âzduit.



Dorim sa va punem in vedere faptul ca anumite actiuni pot fi incadrate la Distrugerea și tulburarea de posesie, conform prevederilor Art. 253 Cod Penal, precum cele de mai jos, dar fara a ne limita doar la acestea:

  • modificare artificial─â a con┼úinutului sau a informa┼úiilor din site;
  • blocarea func┼úion─ârii normale a site-ului sau a sistemelor informatice pe care este g─âzduit.
  • tentativa de autentificare in zone interzise sau cu credentiale incorecte sau care nu va apartin
  • tentativa de acces si interceptare a mesajelor transmise prin intermediul siteurilor
  • tentativa de acces si autentificare pe protocoalele ssh, ftp, ftps, pop3, imap, smtp, web, etc.
  • identificarea, publicarea, exploatarea de vulnerabilitati


Servelectric Prest M SRL ├«┼či rezerva dreptul de a califica ┼či alte ac┼úiuni, care nu sunt listate mai sus, drept fraud─â; ├«┼či rezerva dreptul de a nu face publice sistemele de fraudare descoperite.

Servelectric Prest M SRL atrage aten┼úia utilizatorilor c─â nu este de acord ┼či nu accepta nicio fraud─â sau tentativa de fraud─â.

├Än cazul descoperirii unei fraude sau tentative de fraud─â Servelectric Prest M SRL ├«┼či rezerva dreptul de a restric┼úiona / suspenda par┼úial sau complet accesul la site ┼či serviciile oferite; de asemenea Servelectric Prest M SRL ├«┼či rezerva dreptul de a ac┼úiona ├«n justi┼úie orice ac┼úiune de acest tip.

De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplica╚Ťii de tip robot, bot, spider, crawler ╚Öi/sau sau orice aplica╚Ťii / programe de calculator ce pot ├«n╚Öela, sau simula anumite activit─â╚Ťi sau statusuri ├«n siteurile aflate in proprietatea Servelectric Prest M SRL sau, ├«n orice fel, exploata anumite func╚Ťii sau vulnerabilit─â╚Ťi ale acestor siteuri, ├«n vederea ob╚Ťinerii unor avantaje, pentru sine sau pentru al╚Ťi Utilizatori sau ter╚Ťi, ├«n ceea ce prive╚Öte utilizarea oricaror siteurile aflate in proprietatea Servelectric Prest M SRL sau accesarea ╚Öi utilizarea oric─âror Servicii.



Limitari - minori

Trebuie sa aveti peste 18 ani pentru a putea comanda de pe acest site.

Prevederi diverse

Daca una sau mai multe prevederi al prezentului set de termeni si conditii de vanzare sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, anumite prevederi nu vor fi aplicate si Partile se vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale.

Compania si clientul vor fi considerati contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte.

Termenii si conditiile acestui site inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa, semnata de ambele parti.

Consimtaminte

Clientii, utilizatorii si vizitatorii acestui site sunt de acord cu acest set de termeni si conditii de la intrarea pe site pana la finalizarea vizitei aici, indiferent daca acesta comanda / achita produse/servicii in cadrul acestui site sau nu. Ca Utilizator, intelegeti ca ne bazam pe buna dvs. credinta si bunele intentii, iar dvs. sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati: sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, despre livrare, despre intentiile dvs., etc.







Suntem incantati de interesul acordat pentru serviciile si produsle oferite de compania noastra. Protectia datelor este o prioritate deosebit de importanta pentru gestionarea solutiilor Servelectric Prest M SRL. Utilizarea paginilor de internet ale siteurilor Servelectric Prest M SRL este posibila fara indicarea datelor personale; cu toate acestea, daca un subiect de date doreste sa utilizeze servicii speciale prin intermediul site-ului nostru, prelucrarea datelor cu caracter personal ar putea deveni necesara. Daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara si nu exista o baza legala pentru o astfel de prelucrare, obtinem in general consimtamantul persoanei vizate.

Conditii generale

Siteul web https://www.verificari-pram-iasi.ro, siteurile https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro, precum si subdomeniile acestora sunt administrate de catre societatea Servelectric Prest M SRL, ce are sediul in Str. Ciprian Porumbescu nr. 8, Sat Butea, Comuna Butea, Judetul Iasi, judetul Iasi, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/2666/2016, identificata cu CIF 3680081, e-mail ✉ office @ servelectric·ro, telefon 0736.750.872.
Site si/sau software si/sau https://www.verificari-pram-iasi.ro reprezinta site-ul web apartinand Servelectric Prest M SRL la urmatoarea adresa web https://www.verificari-pram-iasi.ro prin care utilizatorul are acces la informatii, servicii si software oferite de Servelectric Prest M SRL prin intermediul site-ului https://www.verificari-pram-iasi.ro si a domeniilor sale conexe.
Prezentul document Politica de Confidentialitate si Declaratia confidentialiate face parte din Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale acestor site-uri, disponibile la https://www.verificari-pram-iasi.ro si in sectiunea "Termeni si conditii de utilizare".
Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul document ori de cate ori este necesar fara o notificare prealabila. Orice modificare adus─â prezentului document intra in vigoare imediat dupa publicarea sa pe site. Utilizatorii site-ului vor fi informati despre modificarea prezentului document direct pe site, sau dupa caz, prin e-mail. Fara a aduce atingere celor de mai sus, in cazul in care Utilizatorul site-ului continua sa utilizeze site-ul dupa ce a avut loc o modificare a prezentului document, se considera ca respectivul Utilizator este de acord cu modificarile produse.
Va rugam sa luati in considerare ca accesand site-ul nostru, acceptati in mod neconditionat Politica de Confidentialitate si Declaratia confidentialiate, Politica de Cookie-uri, precum si Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale site-ului si a softului.
In cazul in care un Utilizator nu este de acord cu una sau toate conditiile stipulate in Termenii si Conditiile Generale de utilizare ale site-ului sau cu Politica de Confidentialitate, Declaratia confidentialiate si Politica de Cookie-uri, nu poate folosi siteul si softul aferent, si este recomandata incetarea utilizarii acestui site.
Depunem eforturi pentru a asigura protectia confidentialitatii dumneavoastra atunci cand utilizati serviciile noastre. Prin urmare, avem o politica menita sa stabileasca modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate si protejate.

Exercitarea drepturilor persoanelor vizate, Responsabilul cu protectia datelor

Responsabilul cu protectia datelor desemnat este reprezentat de
Iacob Mihai, office @ servelectric·ro, 0734.098.280, Str. Ciprian Porumbescu nr. 8, Sat Butea, Comuna Butea, Judetul Iasi.
Acesta este disponibil de Luni pana Vineri, in intervalul 14.00-17.00 pentru exercitarea drepturilor dvs. garantate de GDPR va rugam sa completati formularul din finalul paginii sau sa contactati persoana desemnata pe pozitia de DPO Responsabil cu protectia datelor.

In finalul acestei pagini regasiti si formularele necesare pentru exercitarea online a drepturilor dvs.



Definitii

Declaratia privind protectia datelor a solutiilor Servelectric Prest M SRL se bazeaza pe termenii utilizati de legiuitorul european pentru adoptarea Regulamentului general privind protectia datelor (GDPR). Declaratia noastra privind protectia datelor trebuie sa fie lizibila si usor de inteles pentru publicul larg, precum si pentru clientii si partenerii nostri de afaceri. Pentru a asigura acest lucru, am dori sa explicam mai intai terminologia utilizata.
In aceaste documente folosim, intre altele, urmatorii termeni:
a) Date personale - Datele personale inseamna orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"). O persoana fizica identificabila este una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date despre locatie, un identificator online sau unul sau mai multi factori specifici fizic, fiziologic, genetic, mental, economic, cultural sau social al acelei persoane fizice.
b) Persoana vizata - Persoana vizata este orice persoana fizica identificata sau identificabila, ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre controlorul responsabil cu prelucrarea.
c) Prelucrarea - Procesare este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal, indiferent daca sunt sau nu prin mijloace automate, precum colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, recuperarea, consultarea, divulgarea prin transmitere, diseminare sau punerea la dispozitie in alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.
d) Restrictionarea prelucrarii - Restrictionarea procesarii este marcarea datelor cu caracter personal stocate in scopul limitarii procesarii acestora in viitor.
e) Profilarea - Profilare inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prezice aspecte privind performanta persoanei fizice la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale , interese, fiabilitate, comportament, locatie sau miscari.
f) Pseudonimizarea - Pseudonimizarea este prelucrarea datelor cu caracter personal astfel incat datele personale nu mai pot fi atribuite unui anumit subiect de date fara utilizarea unor informatii suplimentare, cu conditia ca aceste informatii suplimentare sa fie pastrate separat si sa faca obiectul unor masuri tehnice si organizatorice care sa asigure ca datele cu caracter personal nu sunt atribuite unei persoane fizice identificate sau identificabile.
g) Controlor sau controlor responsabil de prelucrare - Controlorul sau controlorul responsabil de prelucrare este persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singura sau impreuna cu altii, determina scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; in cazul in care scopurile si mijloacele unei asemenea prelucrari sunt stabilite de legislatia Uniunii sau de statul membru, operatorul sau criteriile specifice de numire a acestuia pot fi prevazute de legislatia Uniunii sau de statul membru.
h) Procesor - Procesorul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului.
i) Beneficiarul - Beneficiarul este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un alt organism, caruia i se dezvaluie datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o terta parte. Cu toate acestea, autoritatile publice care pot primi date cu caracter personal in cadrul unei anchete anume in conformitate cu legislatia Uniunii sau a statelor membre nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective trebuie sa fie in conformitate cu normele aplicabile privind protectia datelor in conformitate cu scopurile procesarii.
j) Tert - Terta parte este o persoana fizica sau juridica, o autoritate publica, o agentie sau un organism altul decat persoana vizata, controlor, procesator si persoane care, sub directa autoritate a operatorului sau operatorului, sunt autorizate sa proceseze date cu caracter personal.
k) Consimtamant - Consimtamantul persoanei vizate este orice indicatie specifica, informata si lipsita de ambiguitate a dorintelor persoanei vizate prin care el sau ea, printr-o declaratie sau printr-o actiune clara afirmativa, este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc .

Colectarea de informa╚Ťii

Site-ul colecteaz─â dou─â tipuri de informa╚Ťii de la dumneavoastr─â: (1) informa╚Ťiile cu caracter personal pe care ni le transmite╚Ťi voluntar, ╚Öi (2) informa╚Ťii f─âr─â caracter personal, cum ar fi paginile Site-ului vizitate de dumneavoastr─â.
Informa╚Ťii cu caracter personal
Colect─âm ╚Öi utiliz─âm informa╚Ťii cu caracter personal despre dumneavoastr─â ├«n urm─âtoarele moduri:
Prin ├«nregistrarea pe Site - acolo unde este disponibil aceasta facilitate ÔÇô pute╚Ťi furniza https://www.verificari-pram-iasi.ro date cu caracter personal despre dumneavoastr─â atunci c├ónd v─â ├«nregistra╚Ťi pe Site. De exemplu, un client care se ├«nregistreaz─â pe Site trebuie s─â furnizeze numele complet, adresa de e-mail ╚Öi o parol─â. Periodic, https://www.verificari-pram-iasi.ro poate s─â modifice informa╚Ťiile pe care le solicit─â din partea vizitatorilor Site-ului. Prin completarea formularului de comanda/inscriere - acolo une este disponibil acest lucru ÔÇô pentru a va inscrie sau comanda produse/servicii/materiale digitale trebuie sa ne furnizati date cu caracter personal despre dumneavoastr─â.

Programe de fidelizare ╚Öi servicii promo╚Ťionale
Putem colecta informa╚Ťii de la dumneavoastr─â atunci c├ónd v─â ├«nscrie╚Ťi ├«n orice program de fidelizare sau pentru alte oferte promo╚Ťionale prin intermediul Site-ului. Pentru a beneficia de astfel de servicii, este posibil s─â vi se cear─â s─â furniza╚Ťi date de contact personale, cum ar fi numele dumneavoastr─â, adresa de livrare, num─ârul de telefon sau adresa de e-mail. Aceste informa╚Ťii pot fi utilizate pentru contactarea utilizatorilor ├«n vederea furniz─ârii de informa╚Ťii suplimentare cu privire la serviciile https://www.verificari-pram-iasi.ro, pentru a respecta condi╚Ťiile unei program─âri sau pentru a monitoriza sau ├«mbun─ât─â╚Ťi utilizarea Site-ului ╚Öi nivelul de satisfac╚Ťie privind utilizarea acestuia.

Aplica╚Ťiile mobile
De asemenea, putem colecta oricare din informa╚Ťiile men╚Ťionate mai sus de la utilizatorii de dispozitive mobile; ├«n aceste cazuri, atunci c├ónd colectarea are loc prin https://www.verificari-pram-iasi.ro, se aplic─â termenii Politicii de confiden╚Ťialitate, cu excep╚Ťia cazului ├«n care se specific─â altfel la momentul colect─ârii.

Modulele cookie
ÔÇ×Un modul cookieÔÇŁ este un fi╚Öier text de mici dimensiuni, care poate fi utilizat pentru a colecta informa╚Ťii cu privire la activitatea dumneavoastr─â pe Site. De exemplu, atunci c├ónd o persoan─â viziteaz─â o pagin─â a Site-ului, un cookie este introdus pe dispozitivul utilizatorului (├«n cazul ├«n care utilizatorul accept─â modulele cookie) sau este citit dac─â utilizatorul a vizitat Site-ul anterior. Pute╚Ťi seta majoritatea browserelor (navigatoarelor web) s─â v─â notifice atunci c├ónd primi╚Ťi un modul cookie, sau pute╚Ťi alege s─â bloca╚Ťi modulele cookie prin intermediul browserului dumneavoastr─â, ├«ns─â, dac─â face╚Ťi acest lucru, este posibil s─â nu pute╚Ťi profita de elementele personalizate de care beneficiaz─â ceilal╚Ťi utilizatori ai Site-ului nostru. Unele module cookie pe care le folosim sunt module cookie Flash sau Adobe. De╚Öi sunt inofensive, acestea pot con╚Ťine informa╚Ťii demografice ╚Öi, ├«n func╚Ťie de browserul utilizat de dumneavoastr─â, aceste module cookie nu pot, ├«n mod normal, s─â fie ╚Öterse odat─â cu ╚Ötergerea cookie-urilor dumneavoastr─â. V─â rug─âm s─â verifica╚Ťi browserul dumneavoastr─â pentru a afla dac─â aceste tipuri de cookie-uri sunt stocate ╚Öi cum pot fi ╚Öterse.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

Referrerii-URL (referrers), adrese IP ╚Öi variabile de mediu (ÔÇ×environmental variablesÔÇŁ)
https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro poate colecta informa╚Ťii prin intermediul referrerilor-URL, adreselor IP, precum ╚Öi diferitelor variabile de mediu. Un referrer-URL este informa╚Ťia pe care browserul web o transmite serverului web al siteurilor https://www.verificari-pram-iasi.ro, care raporteaz─â URL-ul de unde a╚Ťi accesat pagina. O adres─â IP este un num─âr utilizat de computere ├«ntr-o re╚Ťea de Internet, care permite identificarea computerului dumneavoastr─â, astfel ├«nc├ót datele s─â v─â poat─â fi transmise (fiecare computer av├ónd o adres─â IP unic─â). O variabil─â de mediu poate include, printre altele, domeniul din care accesa╚Ťi Internetul, ora la care a╚Ťi accesat Site-ul, tipul de browser web ╚Öi tipul sistemului de operare sau al platformei de operare utilizate, adresa de Internet sau site-ul Internet pe care l-a╚Ťi vizitat ├«nainte de a intra pe Site, paginile Site-ului vizitate de dumneavoastr─â ╚Öi adresa site-ului Internet vizitat de dumneavoastr─â ulterior. https://www.verificari-pram-iasi.ro poate colecta informa╚Ťii privind adresa IP pentru administrarea Site-ului ╚Öi colectarea de informa╚Ťii demografice generale.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor


Informa╚Ťii privind publicitatea comportamental─â (legat─â de comportamentul utilizatorilor)
Putem utiliza dispozitive de urm─ârire ╚Öi module cookie pentru a colecta informa╚Ťii f─âr─â caracter personal referitoare la utilizatorii Site-ului nostru. Informa╚Ťiile colectate ne pot ajuta s─â v─â oferim recomand─âri ╚Öi reclame sau v─â ├«ndrum─âm c─âtre un produs sau serviciu de care consider─âm c─â a╚Ťi putea fi interesa╚Ťi. Scopul acestei colect─âri de date este de a optimiza experien╚Ťa dumneavoastr─â pe Site-ul nostru ╚Öi de a ne asigura c─â reclamele care v─â sunt prezentate sunt relevante. Lu─âm m─âsuri pentru a ne asigura c─â informa╚Ťiile pe care le colect─âm ╚Öi partaj─âm ├«n scopuri publicitare r─âm├ón anonime. Pentru mai multe informa╚Ťii despre acest tip de publicitate ╚Öi pentru a refuza primirea de reclame ╚Ťintite din partea anumitor companii/agen╚Ťii de publicitate, v─â rug─âm s─â vizita╚Ťi https://legestart.ro/cjue-despre-facebook-si-protejarea-datelor-cu- caracter-personal/.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

Datele de browser
Datele colectate (data și ora accesului, adresa URL a site-ului web care face trimiterea, fișierul apelat, volumul de date transmis, tipul de browser și versiunea, sistemul de operare, adresa IP) sunt utilizate la Realizarea conexiunii cu site-ul web
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

Date de newsletter (adres─â de e-mail, date de consim╚Ť─âm├ónt) Datele sunt utilizate pentru transmiterea de mesaje publicitare prin e-mail*
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

Date din formulare de comanda/inscriere
Datele sunt utilizate la incherea unui contract la solicitarea dumneavoastr─â, constand in achizitia unui bun, produs, serviciu sau material digital.
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. b) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

Date din formulare de contact
Datele sunt utilizate la Comunicarea legat─â de solicitarea dumneavoastr─â*
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. a) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

Date de geo-localizare
Datele sunt utilizate pentru determinarea locaţiei în vederea afișării celui mai apropiat punct de lucru sau a unei oferte disponibile sau personalizate pentru locatiei dvs.
Acest aspect ar permite sistemului siteului web sa genereze linkuri automate care sa includa in descriere denumirea locatiei din care accesati siteul.
Prin citirea IP-ului de unde accesati siteul web, putem identifica o loca╚Ťie apropiata de cea in care va aflati, daca optati s─â permite╚Ťi Site-ului nostru s─â identifice loca╚Ťia dumneavoastr─â sau dac─â informa╚Ťiile dumneavoastr─â cu caracter personal sau f─âr─â caracter personal indic─â o anumit─â loca╚Ťie geografic─â.
Aceste informa╚Ťii ne pot ajuta s─â v─â oferim recomand─âri bazate pe loca╚Ťia dumneavoastr─â, s─â v─â prezent─âm reclame sau v─â ├«ndrum─âm c─âtre un produs sau serviciu de care consider─âm c─â a╚Ťi putea fi interesa╚Ťi ╚Öi care este destinat comercializ─ârii c─âtre persoanele care au domiciliul ├«n apropierea loca╚Ťiei dumneavoastr─â.
Important: Aceste date nu se stocheaza decat la nivel de sesiune pe serverul noastru, adica dupa parasirea siteului web acestea isi incetaza activitatea. Sesiunile legate de geolocalizare nu sunt relationate cu conturi de utilizatori Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. a) din GDPR

Date de analiz─â web
M─âsurare raz─â de ac╚Ťiune, optimizare site-uri web, publicitate bazat─â pe interese, remarketing, recunoa╚Öterea fraudelor per clic & Bots
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor
Dac─â ├«n continuare nu este specificat altfel, durata de func╚Ťionare a unui modul cookie utilizat este limitat─â la maxim 1 an. Un modul cookie (├«n limba englez─â:cookie) este un fi╚Öier text minuscul, care permite unui site web s─â recunoasc─â din nou un browser. Modulele cookie sunt stocate pe computer ├«ntr-un fi╚Öier text, iar la urm─âtoarea apelare a serverului web sunt reapelate ╚Öi citite. ├Än calitate de utilizator, prin intermediul set─ârilor browserului, pute╚Ťi decide dac─â permite╚Ťi, bloca╚Ťi sau ╚Öterge╚Ťi module cookie ╚Öi care anume. Instruc╚Ťiuni pentru browserul dumneavoastr─â pute╚Ťi g─âsi aici: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Google Chrome mobile, Microsoft Edge, Safari, Safari mobile. Alternativ, pute╚Ťi instala a╚Öa-numi╚Ťii Ad-Blocker, de ex. Ghostery.
Date Google reCAPTCHA
Protec╚Ťia formularelor completate pe internet
Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 alin.1 lit. f) din Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor

* O utilizare ├«n acest scop are loc numai dac─â v-a╚Ťi dat acceptul. ├Än acest caz, document─âm ├«n plus ╚Öi acceptul acordat de dumneavoastr─â.

Informatii particulare punctuale

www.automatizari-porti-iasi.ro, www.verificari-pram-iasi.ro - formulare solicitare oferta

FluxPlasare solicitare de oferta
Date colectateNume, Prenume, Adresa Email, Nr. telefon, Adresa livrare (daca este cazul)
Scop procesarePlasare / Onorare solicitare/cerere de oferta
Baza de procesareArt. 6 alin.1 lit. b) GDPR
Perioada de pastraremaxim 3 ani
Partajare cu tertiGoogle (Gmail),Furnizor servicii Gazduire web, Servicii curierat (daca este cazul)
TransfrontalierSUA in baza Privacy Shield



www.automatizari-porti-iasi.ro, www.verificari-pram-iasi.ro - formulare de contact

FluxFormular contact
Date colectateNume, Prenume, Adresa Email, Nr. telefon, Mesaj
Scop procesareSolutionare solicitare
Baza de procesareArt. 6 alin.1 lit. a) GDPR
Perioada de pastraremaxim 3 ani
Partajare cu tertiFurnizor servicii Gazduire web
TransfrontalierNu



Formular de EXERCITARE DREPTURI GDPR

FluxFormular exercitare drepturi
Date colectateNume, Prenume, Adresa postala, Nr. telefon, Email, copie CI
Scop procesareIdentificare date solicitant, modificare, prezentare extras, solutionare solicitari
Baza de procesareArt. 6 alin.1 lit. b) GDPR
Perioada de pastraremaxim 3 ani
Partajare cu tertiGoogle (Drive/Forms/Gmail), Servicii curierat (daca este cazul)
TransfrontalierSUA in baza Privacy Shield



Sistem monitorizare trafic web

FluxGogole Analitycs
Date colectatePagini vizitate, IP (anonimizat), localizare
Scop procesareStatistici site, imbunatatire servicii
Baza de procesareArt. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastraremaxim 1 ani
Partajare cu tertiGoogle Analytics
TransfrontalierSUA in baza Privacy Shield

Sistem promovare prin anunturi AdWords

FluxGogole AdWORDS
Date colectatePagini vizitate, IP (anonimizat), localizare
Scop procesareStatistici site, imbunatatire servicii
Baza de procesareArt. 6 alin.1 lit. f) GDPR
Perioada de pastraremaxim 1 ani
Partajare cu tertiGoogle AdWORDS
TransfrontalierSUA in baza Privacy Shield




Utilizarea informa╚Ťiilor colectate

Utilizarea informa╚Ťiilor cu caracter personal colectate prin intermediul Site-ului https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro sau a siteurilor care ruleaza ca subdomenii pe acestea.
Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal care sunt colectate pe Site în principal în următoarele scopuri:

Pentru a va inregistra activitatea pe parcursul utilizarii siteului/siteurilor noastre;
  • Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu utilizarea siteului/siteurilor noastre;
  • Pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra si a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate;
  • Pentru a impiedica utilizarea gresita sau necorespunzatoare a serviciilor noastre;
  • Pentru a ne respecta obligatiile legale;
  • In scopuri statistice;
  • Pentru a trimite datele catre serviciul de expediere e-mailuri pentru a permite corespondenta prin e-mail;
  • Pentru a trimite datele catre serviciul de expediere corespondenta;
  • Pentru a expedia produsele fizice la adresa indicata de dvs.;
  • Pentru a intocmi documentatia legala (facturi, chitante, garantii, etc.);

Partajarea informa╚Ťiilor

Divulgarea informa╚Ťiilor cu caracter personal inscrise prin siteul https://www.verificari-pram-iasi.ro , https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro sau a siteurilor care ruleaza ca subdomenii pe acestea.se va efectua ├«n urm─âtoarele moduri:
Pentru a v─â putea oferi un serviciu ÔÇô de exemplu, vom partaja informa╚Ťiile cu caracter personal ale clien╚Ťilor cu instructorul (instructorii) selectat (selecta╚Ťi) de ace╚Ötia. ├Än mod similar, https://www.verificari-pram-iasi.ro va partaja clien╚Ťilor informa╚Ťiile cu caracter personal ale instructorilor. Prin ├«nregistrarea pe Site, sunte╚Ťi de acord s─â permite╚Ťi partajarea datelor dumneavoastr─â ├«n acest mod. Dac─â nu dori╚Ťi ca datele dumneavoastr─â s─â fie partajate ├«n acest mod, v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi acest Site.

Ca r─âspuns la o solicitare/├«ntrebare trimis─â de dumneavoastr─â sau pentru a v─â include ├«ntr-o promo╚Ťie ÔÇô dac─â ne trimite╚Ťi un e-mail cu o ├«ntrebare, putem utiliza adresa dumneavoastr─â de e-mail pentru a procesa cererea dumneavoastr─â ╚Öi pentru a r─âspunde la ├«ntrebarea dumneavoastr─â. De asemenea, ├«n cazul ├«n care participa╚Ťi la o tragere la sor╚Ťi sau la un concurs, putem utiliza datele dumneavoastr─â cu caracter personal pentru a onora condi╚Ťiile respectivei promo╚Ťii. Acest lucru ├«nseamn─â c─â putem partaja informa╚Ťii ├«n scopul acord─ârii unor premii sau transportatorilor/curierilor. De asemenea, putem partaja informa╚Ťiile dumneavoastr─â co-sponsorului promo╚Ťiei ├«n cauz─â.

Afilia╚Ťilor, partenerilor strategici, agen╚Ťilor, ter╚Ťilor comercian╚Ťi sau altor p─âr╚Ťi neafiliate care ofer─â produse sau servicii de care consider─âm c─â pute╚Ťi fi interesa╚Ťi sau care solicit─â numele dumneavoastr─â, informa╚Ťii de contact sau orice date legate de comportamentul utilizatorilor sau date de geolocalizare, pe care le-am colectat de la dumneavoastr─â, ├«n scopuri de cercetare ╚Öi administrative ╚Öi/sau pentru uz intern. Aceste p─âr╚Ťi pot utiliza informa╚Ťiile respective pentru a v─â contacta pentru o ofert─â sau o reclam─â referitoare la un produs sau un serviciu, sau pot folosi aceste informa╚Ťii pentru propriile activit─â╚Ťi de cercetare, administrare sau ├«n scopuri profesionale. Dac─â nu dori╚Ťi ca noi s─â partaj─âm acest tip de informa╚Ťii ├«n acest mod, v─â rug─âm s─â nu ne furniza╚Ťi astfel de informa╚Ťii.

Furnizorilor de servicii ter╚Ťi, neafilia╚Ťi, agen╚Ťilor sau contractan╚Ťilor independen╚Ťi, care ne ofer─â sprijin pentru mentenan╚Ťa Site-ului ╚Öi ne furnizeaz─â alte servicii administrative (inclusiv, dar f─âr─â a se limita la procesarea ╚Öi onorarea comenzilor ╚Öi furnizarea de servicii pentru clien╚Ťi, gestionarea ╚Öi analizarea datelor, trimiterea c─âtre clien╚Ťi a unor comunica╚Ťii ├«n numele nostru, colectarea informa╚Ťiilor introduse, selectarea c├ó╚Ötig─âtorilor ╚Öi acordarea premiilor pentru concursuri, trageri la sor╚Ťi ╚Öi alte promo╚Ťii). Urm─ârim s─â se asigur─âm c─â ace╚Öti ter╚Ťi neafilia╚Ťi nu vor utiliza informa╚Ťiile cu caracter personal ├«n niciun alt scop dec├ót acela de a furniza serviciile administrative pentru care sunt responsabili. Av├ónd ├«n vedere c─â astfel de furnizori de servicii ter╚Ťi, neafilia╚Ťi, care ne ajut─â s─â administr─âm Site-ul, vor avea acces la informa╚Ťiile cu caracter personal ale utilizatorilor, dac─â nu dori╚Ťi ca furnizorii no╚Ötri de servicii ter╚Ťi, neafilia╚Ťi, s─â aib─â acces la informa╚Ťiile dumneavoastr─â, v─â rug─âm s─â nu v─â ├«nregistra╚Ťi sau s─â nu trimite╚Ťi nicio informa╚Ťie cu caracter personal.

Pentru a respecta legisla╚Ťia aplicabil─â, sau din convingerea de bun─â-credin╚Ť─â c─â o astfel de m─âsur─â este necesar─â pentru a ├«ndeplini cerin╚Ťele legisla╚Ťiei aplicabile sau pentru a respecta o procedur─â judiciar─â cu privire la care suntem notifica╚Ťi; pentru protejarea ╚Öi ap─ârarea drepturilor sau bunurilor noastre; ├«n situa╚Ťii de urgen╚Ť─â, pentru a ac╚Ťiona ├«n vederea protej─ârii siguran╚Ťei personale a utilizatorilor no╚Ötri finali.

P─âr╚Ťilor ter╚Ťe, ├«n cadrul oric─ârui proces de reorganizare a companiei, inclusiv, dar f─âr─â a se limita la fuziuni, achizi╚Ťii ╚Öi v├ónzarea tuturor sau majorit─â╚Ťii activelor noastre.

Pentru a urm─âri ╚Öi analiza informa╚Ťii statistice care nu pot fi identificate (f─âr─â caracter personal), referitoare la volumul traficului web/la traficul Site-ului ╚Öi utilizarea agregat─â, colectate de la vizitatorii, clien╚Ťii ╚Öi instructorii no╚Ötri, ├«n vederea furniz─ârii acestor informa╚Ťii unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi.


Protejarea datelor


Apreciem interesul fata de compania noastra. Protectia datelor personale pe care ni le incredintati este o prioritate pentru noi si dorim sa va simtiti in siguranta si siguri cand vizitati site-ul nostru sau folositi ofertele noastre online.
Este important pentru noi sa fiti pe deplin informati cu privire la datele personale pe care le colectam atunci cand utilizati ofertele si serviciile noastre online si sunteti familiarizati cu modul in care le folosim.

Principiile si Drepturile persoanelor vizate


Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dumneavoastra in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la ✉ office @ servelectric·ro
Misiunea noastra este sa oferim fiecarei persoane si fiecarei organizatii din lume posibilitatea de a realiza mai multe. In toate actiunile noastre vom mentine valoarea atemporala a confidentialitatii si va vom oferi in continuare posibilitatea de a va controla datele.
Aceasta incepe asigurandu-va ca aveti optiuni relevante pentru modul si motivul pentru care datele sunt colectate si utilizate si ca aveti informatiile necesare pentru a face alegerea potrivita pentru dumneavoastra dintre produsele si serviciile noastre.

Lucram in fiecare zi pentru a va castiga increderea, concentrandu-ne asupra a sase principii cheie privind confidentialitatea:

  • Control: Aveti controlul confidentialitatii dumneavoastra, cu instrumente usor de utilizat si optiuni clare;
  • Transparenta: Suntem transparenti cu privire la colectarea si utilizarea datelor, astfel incat sa puteti lua decizii in cunostinta de cauza;
  • Securitate: Protejam datele pe care ni le oferiti prin intermediul unor caracteristici puternice de securitate si criptare;
  • Protectie juridica puternica: Respectam legile locale privind confidentialitatea si luptam pentru protectia juridica a confidentialitatii dumneavoastra ca drept uman fundamental;
  • Fara directionare bazata pe continut: Nu utilizam e-mailul, chatul, fisierele sau alt continut personal pentru a va livra reclame;
  • Beneficii pentru dumneavoastra: Atunci cand colectam date, le utilizam pentru a va ajuta si a va oferi experiente mai bune;

Aceste principii stau la temelia abordarii confidentialitatii la Servelectric Prest M SRL si vor continua sa ghideze modul in care dezvoltam produsele si serviciile noastre.
Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, Servelectric Prest M SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Drepturile persoanelor

A. Dreptul de confirmare
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator o confirmare a faptului daca datele cu caracter personal care o privesc sau nu sunt prelucrate. Daca un subiect de date doreste sa se foloseasca de acest drept de confirmare, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

B. Dreptul de acces
La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi despre datele personale referitoare la dumneavoastra si prelucrate de noi, in masura in care sunt definite in art. 15 GDPR. Puteti trimite solicitarea dumneavoastra fie prin posta, fie prin e-mail la adresele de mai jos.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator informatii gratuite cu privire la datele sale personale stocate in orice moment si o copie a acestor informatii. In plus, directivele si regulamentele europene acorda accesul persoanelor vizate la urmatoarele informatii:

  • scopul prelucrarii;
  • categoriile de date cu caracter personal vizate;
  • destinatarii sau categoriile de destinatari carora le-au fost sau vor fi dezvaluite datele cu caracter personal, in special destinatari din tari terte sau organizatii internationale;
  • daca este posibil, perioada prevazuta pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;
  • existenta dreptului de a solicita rectificarii sau stergerii de date cu caracter personal de la operator sau de restrictionare a prelucrarii datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizata sau de a se opune unei asemenea prelucrari;
  • existenta dreptului de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere;
  • in cazul in care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizata, orice informatii disponibile cu privire la sursa acestora;
  • existenta unui proces automat de luare a deciziilor, inclusiv profilarea, mentionata la articolul 22 alineatele (1) si (4) din GDPR si, cel putin in acele cazuri, informatii semnificative cu privire la logica implicata, precum si semnificatia si consecintele avute in vedere o astfel de prelucrare pentru persoana vizata.

In plus, persoana vizata are dreptul de a obtine informatii cu privire la transferarea datelor cu caracter personal catre o tara terta sau catre o organizatie internationala. In acest caz, persoana vizata are dreptul de a fi informata cu privire la garantiile corespunzatoare privind transferul.
Daca un subiect de date doreste sa se prevaleze de acest drept de acces, in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

C. Dreptul la rectificare
Aveti dreptul sa ne solicitati sa remediem fara intarziere orice date personale inexacte cu privire la dumneavoastra (articolul 16 GDPR). In acest scop, va rugam sa contactati la adresa de e-mail ✉ office @ servelectric·ro
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte cu privire la acesta. Tinand cont de scopurile prelucrarii, persoana vizata are dreptul de a completa datele personale incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
Daca un subiect de date doreste sa exercite acest drept la rectificare, poate in orice moment, sa contacteze orice angajat al operatorului.

D. Dreptul la stergere (Dreptul de a fi uitat)
In cazul in care motivele juridice definite la art. 17 se aplica GDPR, aveti dreptul la stergerea imediata ("dreptul de a fi uitat") de date cu caracter personal care va privesc. Aceste motive juridice includ: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost prelucrate sau va retrageti consimtamantul si nu exista alte motive legale de procesare; persoana vizata obiecteaza prelucrarii (si nu exista motive intemeiate pentru prelucrare - nu se aplica obiectiilor la adresa publicitatii directe). Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact data mai jos.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a stergerii datelor cu caracter personal care il privesc fara intarzieri nejustificate, iar operatorul are obligatia de a sterge fara intarziere date cu caracter personal in cazul in care unul dintre urmatoarele motive se aplica, atata timp cat prelucrarea nu este necesara:

  • Datele cu caracter personal nu mai sunt necesare in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate in alt mod;
  • Persoana vizata retrage consimtamantul la care se bazeaza prelucrarea in conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR sau articolul 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR si in cazul in care nu exista alt motiv juridic pentru prelucrare;
  • Persoana vizata obiecteaza prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR si nu exista motive legale imperative de prelucrare sau persoana vizata se opune prelucrarii in temeiul articolului 21 alineatul (2) din GDPR;
  • Datele personale au fost procesate ilegal;
  • Datele cu caracter personal trebuie sa fie sterse pentru respectarea unei obligatii legale in legislatia Uniunii sau a statului membru la care este supusa controlorul;
  • Datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferta serviciilor societatii informationale mentionate la articolul 8 alineatul (1) din GDPR.

Daca unul dintre motivele mentionate mai sus se aplica si un subiect de date doreste sa solicite stergerea datelor cu caracter personal stocate de solutiile Servelectric Prest M SRL, poate oricand sa contacteze orice angajat al operatorului. Un angajat al Servelectric Prest M SRL se asigura imediat ca cererea de stergere este solutionata imediat.
In cazul in care operatorul a facut publice datele cu caracter personal si este obligat, in conformitate cu articolul 17 alineatul (1), sa stearga datele cu caracter personal, operatorul, luand in considerare tehnologia disponibila si costurile de implementare, masuri rezonabile, inclusiv masuri tehnice, controlorii care proceseaza datele cu caracter personal ca persoana vizata a solicitat stergerea de catre acesti controlori a oricaror legaturi, copiere sau replicare a acestor date cu caracter personal, in masura in care prelucrarea nu este necesara. Un angajat al Servelectric Prest M SRL va organiza masurile necesare in cazuri individuale.

E. Dreptul la restrictionarea prelucrarii
In cazul in care criteriile definite la art. 18 GDPR sunt indeplinite, aveti dreptul la restrictionarea procesarii asa cum este stabilit in articolul de mai sus al GDPR. In conformitate cu acest articol, se poate solicita restrictionarea prelucrarii, in special daca prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb restrictia utilizarii acestora sau daca persoana vizata a optat pentru prelucrare in conformitate cu art. 21 (1) GDPR atata timp cat nu este clar daca interesul nostru legitim este superior interesului persoanei vizate. Pentru a va afirma dreptul de mai sus, va rugam sa contactati adresa de contact precizata mai sus.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru obtinerea de la operator a restrictionarii prelucrarii in cazul in care se aplica una dintre urmatoarele:

  • Acuratetea datelor cu caracter personal este contestata de persoana vizata, pentru o perioada care permite controlorului sa verifice acuratetea datelor cu caracter personal;
  • Prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal si solicita in schimb limitarea utilizarii acestora;
  • Administratorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar acestea sunt solicitate de persoana vizata pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale;
  • Persoana vizata a formulat obiectii privind prelucrarea, in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, in asteptarea verificarii daca motivele legitime ale operatorului sunt in contradictie cu cele ale persoanei vizate.

Daca una dintre conditiile mentionate mai sus este indeplinita si un subiect de date doreste sa solicite restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal stocate de solutiile Servelectric Prest M SRL, poate contacta in orice moment orice angajat al operatorului, astfel angajatul Servelectric Prest M SRL va aranja restrictionarea prelucrarii.

F. Dreptul la transferabilitatea datelor (portabilitate)
Aveti dreptul la portabilitatea datelor asa cum este definita in art. 20 GDPR. Aceasta inseamna ca aveti dreptul sa primiti datele personale referitoare la dumneavoastra, pe care ni le-ati furnizat, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina si sa aveti dreptul sa transmiteti aceste date unui alt operator, cum ar fi un alt serviciu furnizor. Conditia preliminara este ca prelucrarea datelor sa se bazeze pe consimtamant sau pe un contract si se realizeaza prin mijloace automate.

Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european, de a primi datele cu caracter personal care i-au fost furnizate unui controlor, intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si lizibil in masina. Acesta are dreptul sa transmita aceste date altui controlor fara a se impiedica de catre operatorul caruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, atat timp cat prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul prevazut la articolul 6 alineatul (1) litera (a) din a GDPR sau a articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau a unui contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR, iar prelucrarea se face prin mijloace automate, atata timp cat prelucrarea nu este necesara pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite in interes public sau in exercitarea autoritatii publice conferite operatorului.
In plus, in exercitarea dreptului sau la transferabilitatea datelor in conformitate cu articolul 20 alineatul (1) din GDPR, persoana vizata are dreptul sa transmita date cu caracter personal direct de la un operator la altul, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic si atunci cand nu face acest lucru afecteaza negativ drepturile si libertatile celorlalti.

G. Dreptul de a obiecta
Aveti dreptul sa va opuneti in orice moment conform art. 21 GDPR la prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra, care se bazeaza pe articolul 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) GDPR, din motive legate de situatia dumneavoastra particulara. Vom renunta la prelucrarea datelor dumneavoastra personale, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime temeinice de procesare care va depasesc interesele, drepturile si libertatile sau daca prelucrarea nu se refera la stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale.
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de legiuitorul european, in orice moment, din motive legate de situatia sa particulara, la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc, care se bazeaza pe litera (e) sau (f) ) din articolul 6 alineatul (1) din GDPR. Acest lucru se aplica, de asemenea, profilarii bazate pe aceste dispozitii.
Solutiile Servelectric Prest M SRL nu mai prelucreaza datele cu caracter personal in caz de obiectie, cu exceptia cazului in care putem demonstra motive legitime convingatoare pentru prelucrarea care are prioritate fata de interesele, drepturile si libertatile persoanei vizate sau pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale .
In cazul in care solutiile Servelectric Prest M SRL prelucreaza date cu caracter personal in scopuri de marketing direct, persoana vizata are dreptul sa se opuna in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc pentru o astfel de comercializare. Aceasta se aplica profilarii in masura in care este legata de un astfel de marketing direct. In cazul in care persoana vizata obiecteaza solutiile Servelectric Prest M SRL la procesarea in scopuri de marketing direct, Servelectric Prest M SRL nu vor mai prelucra date personale in aceste scopuri.
In plus, persoana vizata are dreptul, din motive legate de situatia sa particulara, de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal care o privesc prin intermediul solutiilor Servelectric Prest M SRL in scopuri stiintifice sau istorice de cercetare sau in scopuri statistice in conformitate cu articolul 89 alineatul (1) din GDPR, cu exceptia cazului in care prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini indeplinite din motive de interes public.
Pentru a-si exercita dreptul de a prezenta obiectii, persoana vizata poate contacta orice angajat al Servelectric Prest M SRL. In plus, persoana vizata este libera in contextul utilizarii serviciilor societatii informationale si, fara a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, sa utilizeze dreptul sau de a se opune prin mijloace automate prin utilizarea specificatiilor tehnice.

H. Luarea deciziei individuale automatizate, inclusiv profilarea
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice care ii privesc sau o afecteaza in mod semnificativ in mod semnificativ, atat timp cat decizia (1) nu este necesar pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) nu este autorizat de legislatia Uniunii sau a statului membru la care este supusa controlorul si care prevede, de asemenea, adoptarea de masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile persoanei vizate si interesele legitime sau (3) nu se bazeaza pe consimtamantul explicit al subiectului vizat.
Daca decizia (1) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si un operator de date sau (2) se bazeaza pe acordul explicit al subiectului datelor, solutiile Servelectric Prest M SRL pun in aplicare masuri adecvate pentru a proteja drepturile si libertatile si interesele legitime ale subiectului vizat, cel putin dreptul de a obtine o interventie umana din partea operatorului, de a-si exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
Daca persoana vizata doreste sa-si exercite drepturile privind luarea automata a deciziilor individuale, el sau ea poate oricand sa contacteze orice angajat al solutiilor Servelectric Prest M SRL.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere

Daca credeti ca prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra si efectuate de noi este ilegala sau inadmisibila, aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere responsabila pentru noi. Puteti contacta aceasta autoritate la ANSPDCP - Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal


Transferul datelor catre terti

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.
Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala. De asemenea, putem dezvalui statistici agregate despre vizitatorii site-ului nostru pentru a descrie serviciile noastre potentialilor parteneri (agenti de publicitate, sponsori) si alte parti terte cu reputatie si pentru alte scopuri legale, dar aceste statistici nu vor con╚Ťine informatii de identificare personala .
In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, Servelectric Prest M SRL si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si realtia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) ÔÇô daca ati optat pentru aceste servicii.
Aceasta inseamna ca informatiile pot fi prelucrate si de alte persoane juridice din cadrul Grupului din care Servelectric Prest M SRL face parte. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitata in masura necesara pentru scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor sau la care o alta persoana juridica care actioneaza in calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie sa urmeze instructiunile date de controlor.
In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania si Uniunea Europeana) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de realtii cu clientii ÔÇô asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).
In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 - GDPR.
Acesti furnizori de servicii / procesatori sunt obligati prin instructiuni. In acest sens, acestea sunt supuse cerintelor noastre, care includ prelucrarea datelor dumneavoastra exclusiv in conformitate cu instructiunile noastre si in conformitate cu Legea privind protectia datelor aplicabila. In special, acestia sunt obligati contractual sa va trateze datele cu confidentialitate stricta si nu au voie sa proceseze date in alte scopuri decat cele convenite.



Transferul datelor catre imputerniciti conform Art. 28 (1) GDPR

Servelectric Prest M SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si va asigura de faptul ca nu va vinde, nu va cesiona, nu va inchiria si nu va face barter cu listele de e-mailing sau datele personale ale dumneavoastra.
In afara de precizarile de mai sus, va anuntam ca daca va fi necesar, vom transfera datele dumneavoastra personale autoritatilor de urmarire penala si, daca este cazul, partilor terte vatamate, fara consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizarii ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmarirea penala. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai daca exista dovezi concrete de comportament ilegal sau de utilizare necorespunzatoare. Transferul datelor dumneavoastra poate avea loc, de asemenea, in cazul in care acest lucru contribuie la respectarea conditiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligati legal sa furnizam informatii la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritatile de urmarire penala, autoritatile care pun in judecata infractiunile care se sanctioneaza cu amenda si autoritatile financiare.
Transferul acestor date se bazeaza pe interesul nostru legitim in combaterea utilizarii abuzive, urmarirea penala a actelor criminale si asigurarea, afirmarea si executarea revendicarilor, cu exceptia cazului in care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile si interesele dumneavoastra in protectia datelor dumneavoastra personale. 6 (1) lit. f GDPR.


Transferul datelor catre tari terte

In prezent, transferul de date catre tari terte nu este planificat, cu exceptia formularelor care sunt completate pe plaforma GOOGLE.com
In caz contrar, vom stabili si alte transferuri, vom stabili conditiile legale necesare.
In special, veti fi informati cu privire la destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, in conformitate cu cerintele legale.

In cazul acestror transferuri sunt prezentate garan╚Ťii precum:

  • Contract standard UE
  • UE - US Privacy-Shield
  • Reguli corporatiste obligatorii (BCR) aprobate de autorit─â╚Ťi
  • Clauze standard de protec╚Ťie a datelor aprobate de autoritatea de supraveghere
  • Reguli de conduit─â aprobate de autoritatea de supraveghere
  • Procedur─â de certificare aprobat─â
  • Lipsa unei decizii privind caracterul adecvat din partea Comisiei Europene (╚Ťar─â ter╚Ť─â nesigur─â)

Pentru a asigura transparenta pentru aceste transferuri va stam la dispozitie:

  • 1) La cerere, v─â punem la dispozi╚Ťie o copie.
  • 2) Certific─ârile existente EU/US-Privacy-Shield pot fi consultate la https://www.privacyshield.gov/list. Cu Decizia de punere ├«n aplicare (UE) 2016/1250 a Comisiei Europene din 12 iulie 2016, EU/US-Privacy-Shield este recunoscut ca fiind echivalent cu nivelul de protec╚Ťie al Uniunii ├«n acest domeniu.
  • 3) Pentru informa╚Ťii suplimentare cu privire la recunoa╚Öterea ca ╚Ť─âri ter╚Ťe sigure, accesa╚Ťi Site-ul web al Comisiei Europene.


Securitatea datelor colectate

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. Servelectric Prest M SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Servelectric Prest M SRL ia masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizati Servelectric Prest M SRL de manipularea accidentala sau intentionata, pierderea, distrugerea sau accesul partilor neautorizate, impotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplica si in cazul oricaror servicii externe achizitionate. Verificam eficacitatea masurilor noastre de protectie a datelor si le imbunatatim in mod continuu in conformitate cu dezvoltarea tehnologica. Orice date personale introduse sunt criptate in timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.
Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Servelectric Prest M SRL nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasti butonul de "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dumneavoastra in platforma online oferite de Servelectric Prest M SRL , la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de Servelectric Prest M SRL .


Durata pastrarii datelor

Pastram datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare.
Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dumneavoastra personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.
Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) timp de 5 ani dupa ce acestia inceta sa mai fie clienti in scopuri fiscale.
In anumite circumstante, ne puteti cere sa stergeti datele: consultati mai jos informatii suplimentare din prezentul document.
Pentru datele cu caracter personale a caror perioada de pastrare nu este specificata in mod expres, durata de pastrare a datelor va fi de 5 ani.
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele dumneavoastra personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.
Operatorul de date Servelectric Prest M SRL prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului de stocare sau, in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile carora li se aplica operatorului.


Stergerea datelor cu caracter personal

Atat noi ca operator, cat si prin cadrul legislativ actual, sunt definite numeroase perioade si obligatii de pastrare a datelor.
La sfarsitul acestor perioade, datele relevante vor fi sterse in mod obisnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare si obligatiile de mai sus sunt sterse sau anonime imediat ce scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu exceptia cazului in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor include si alte prevederi care nu respecta dispozitiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectam atata timp cat acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.
In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse in conformitate cu cerintele legale.
Dupa expirarea perioadei de pastrare a datelor, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
In situatiile in care vom considera ca nu mai avem nevoie de datele colectate de la dvs. atunci putem sa le stergem din evidentele noastre.

Utilizarea altor date si stergerea datelor

Orice prelucrare sau utilizare ulterioara a datelor dumneavoastra personale va fi efectuata, in general, numai in masura permisa in baza unei reglementari legale sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. In cazul unei prelucrari ulterioare in alte scopuri decat cele pentru care datele au fost colectate initial, va vom informa despre aceste alte servicii si va vom furniza toate celelalte informatii importante inainte de prelucrarea ulterioara.
Subpaginile si subdomeniile siteului
Responsabilitatea pentru instrumentele online de pe subpaginile siteului https://www.verificari-pram-iasi.ro sau siteurilor https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro sunt in responsabilitatea noastra:

  • Servelectric Prest M SRL
  • CIF 3680081
  • Registrul Comertului J22/2666/2016
  • Str. Ciprian Porumbescu nr. 8, Sat Butea, Comuna Butea, Judetul Iasi
  • Judet Iasi, Rom├ónia


Identificarea si urmarirea penala a utilizarii abuzive

Vom stoca orice informatie pentru identificarea si urmarirea penala a abuzului, in special a adresei dumneavoastra IP, pentru o perioada maxima de 7 zile. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. Interesul nostru legitim in pastrarea datelor dumneavoastra timp de 7 zile este de a asigura functionarea site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul acestui site si pentru a putea lupta impotriva atacurilor cibernetice si a actiunilor similare rau-intentionate. Dupa caz, este posibil sa folosim informatii anonime pentru a adapta designul site-ului nostru la nevoile utilizatorilor.


Protectia datelor pentru cereri si procedurile de aplicare

Operatorul de date colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale solicitantilor in scopul procesarii procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuata si electronic. Acesta este cazul, in special, in cazul in care un solicitant depune la operator un dosar corespunzator al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Daca operatorul de date incheie un contract de munca cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate in scopul procesarii raportului de munca in conformitate cu cerintele legale. Daca nu este incheiat un contract de munca cu solicitantul de catre operator, documentele de cerere vor fi sterse automat la doua luni de la notificarea deciziei de refuz, cu conditia ca nici un alt interes legitim al operatorului sa nu se opuna stergerii.


Dispozi╚Ťii privind protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea Facebook

Pe acest site, avem componente integrate ale re╚Ťelei sociale Facebook.

Operatorul Facebook este Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Statele Unite ale Americii. În afara Statelor Unite sau a Canadei, operatorul este Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanda.

O prezentare generală a tuturor pluginurilor Facebook poate fi accesată la https://developers.facebook.com/docs/plugins/.   Prin pluginurile respective, Facebook este informat despre ce sub-site specific al site-ului nostru a fost vizitat de către persoana vizată.

Ghidul privind protec╚Ťia datelor publicat de Facebook, care este disponibil la adresa: https://facebook.com/about/privacy/, ofer─â informa╚Ťii despre colectarea, prelucrarea ╚Öi utilizarea datelor personale de c─âtre Facebook. Mai mult, aici sunt explicate op╚Ťiunile de setare Facebook oferite pentru protejarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii datelor persoanei vizate. Deasemenea, sunt disponibile diferite op╚Ťiuni de configurare ├«n vederea opririi transferului de date pe Facebook.

Protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea Google AdSense

Pe acest site am integrat Google AdSense. Google AdSense este un serviciu online care permite plasarea publicit─â╚Ťii pe site-uri ter╚Ťe. Google AdSense se bazeaz─â pe un algoritm care selecteaz─â anun╚Ťurile afi╚Öate pe site-uri ter╚Ť─â parte pentru a se potrivi cu con╚Ťinutul respectivului site ter╚Ť. Google AdSense permite o direc╚Ťionare bazat─â pe interese a utilizatorului de Internet, care este implementat─â prin generarea de profile individuale de utilizatori.

Operatorul  Google AdSense este Alphabet Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Statele Unite ale Americii.

Persoana vizat─â poate, a╚Öa cum sa men╚Ťionat mai sus, s─â ├«mpiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru ├«n orice moment prin intermediul unei ajust─âri corespunz─âtoare a browserului web utilizat ╚Öi, prin urmare, s─â refuze permanent setarea cookie-urilor.

Prin Google AdSense, datele ╚Öi informa╚Ťiile personale ÔÇô care includ ╚Öi adresa IP ╚Öi sunt necesare pentru colectarea ╚Öi contabilizarea anun╚Ťurilor afi╚Öate ÔÇô sunt transmise c─âtre Alphabet Inc. din Statele Unite ale Americii. Aceste date personale vor fi stocate ╚Öi procesate ├«n Statele Unite ale Americii. Alphabet Inc. poate divulga datele personale colectate prin aceast─â procedur─â tehnic─â unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi.

Google AdSense este explicat în continuare la următorul link https://www.google.com/intl/ro/adsense/start

Dispozi╚Ťii privind protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea Google Remarketing



Pe acest site, am integrat serviciile de remarketing Google. Remarketingul Google este o componentă a programului Google AdWords, care permite afișarea unor materiale publicitare utilizatorilor de internet care au vizitat site-ul nostru.

Operatorul serviciilor de remarketing Google este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Statele Unite ale Americii.

Persoana vizat─â poate, a╚Öa cum sa men╚Ťionat mai sus, s─â ├«mpiedice setarea cookie-urilor prin intermediul site-ului nostru ├«n orice moment prin intermediul unei ajust─âri corespunz─âtoare a browserului web utilizat ╚Öi, prin urmare, s─â refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de ajustare a browserului de internet utilizat ar ├«mpiedica Google s─â stabileasc─â un cookie pe sistemul de tehnologie a informa╚Ťiei al persoanei vizate. ├Än plus, modulele cookie deja utilizate de Google pot fi ╚Öterse ├«n orice moment prin intermediul unui browser web sau al altor programe software.

În plus, persoana vizată are posibilitatea de a contesta publicitatea bazată pe categorii de interese de către Google. În acest scop, persoana vizată trebuie să apeleze linkul la adresa www.google.de/settings/ads și să facă setările dorite în fiecare browser de internet utilizat de persoana vizată.

Informa╚Ťii suplimentare ╚Öi dispozi╚Ťiile reale privind protec╚Ťia datelor Google pot fi preluate ├«n https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/

Dispozi╚Ťii privind protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea serviciului Google-AdWords



Pe acest site, am integrat Google AdWords. Google AdWords este un serviciu de publicitate pe Internet care permite agentului de publicitate s─â plaseze anun╚Ťuri ├«n rezultatele motorului de c─âutare Google ╚Öi ├«n re╚Ťeaua de publicitate Google. Google AdWords permite unui agent de publicitate s─â pre-defineasc─â anumite cuvinte cheie cu ajutorul c─ârora un anun╚Ť afi╚Öat ├«n rezultatele c─âut─ârii Google este afi╚Öat atunci c├ónd utilizatorul utilizeaz─â motorul de c─âutare pentru c─âuta ├«n func╚Ťie de cuvinte cheie.

Opratorul Google AdWords este Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

Scopul programului Google AdWords este promovarea site-ului nostru prin includerea de publicitate relevant─â pe site-urile web ale unor ter╚Ťe p─âr╚Ťi ╚Öi ├«n rezultatele motorului de c─âutare ale motorului de c─âutare Google ╚Öi prin inserarea unei publicit─â╚Ťi ter╚Ť─â parte pe site-ul nostru.

Persoana vizat─â poate, ├«n orice moment, s─â ├«mpiedice setarea cookie-urilor de c─âtre site-ul nostru, a╚Öa cum sa men╚Ťionat mai sus, prin intermediul unei set─âri corespunz─âtoare a browserului de internet utilizat ╚Öi, astfel, s─â refuze permanent setarea cookie-urilor. O astfel de configurare a browserului de internet utilizat ar ├«mpiedica Google s─â introduc─â un cookie de conversie ├«n sistemul de tehnologia informa╚Ťiei al persoanei vizate. ├Än plus, un cookie setat de Google AdWords poate fi ╚Öters ├«n orice moment prin intermediul browserului de internet sau al altor programe software.

Persoana vizată are posibilitatea de a se opune reclamei bazate pe interese Google. Prin urmare, persoana vizată trebuie să acceseze de la fiecare dintre browserele utilizate linkul https://www.google.ro/settings/ads și să stabilească setările dorite.

Informa╚Ťii suplimentare ╚Öi dispozi╚Ťiile aplicabile privind protec╚Ťia datelor de pe Google pot fi preluate ├«n https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/.

Dispozi╚Ťii privind protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea LinkedIn

Avem ╚Öi componente integrate ale LinkedIn Corporation pe acest site web. LinkedIn este o re╚Ťea social─â bazat─â pe web care permite utilizatorilor cu contacte de afaceri existente s─â se conecteze ╚Öi s─â fac─â contacte de afaceri noi. Peste 400 de milioane de persoane ├«nregistrate ├«n peste 200 de ╚Ť─âri utilizeaz─â LinkedIn. Astfel, LinkedIn este ├«n prezent cea mai mare platform─â pentru contactele de afaceri ╚Öi unul dintre cele mai vizitate site-uri web din lume

Operatorul LinkedIn este LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court Mountain View, CA 94043, Statele Unite ale Americii. Pentru problemele de confiden╚Ťialitate din afara STATELOR UNITE, LinkedIn Ireland, Probleme de politic─â de confiden╚Ťialitate, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Irlanda este responsabil─â.

Mai multe informa╚Ťii despre plug-in-ul LinkedIn pot fi accesate la adresa https://developer.linkedin.com/plugins.

LinkedIn prime╚Öte informa╚Ťii prin intermediul componentei LinkedIn, cu condi╚Ťia ca persoana vizat─â s─â fie conectat─â la LinkedIn ├«n momentul utiliz─ârii site-ului nostru. Acest lucru are loc indiferent dac─â persoana face clic pe butonul LinkedIn sau nu. Dac─â o astfel de transmitere a informa╚Ťiilor c─âtre LinkedIn nu este de dorit pentru persoana vizat─â, atunci el sau ea ar putea ├«mpiedica acest lucru prin deconectarea de pe contul lor LinkedIn ├«nainte de a intra pe site-ul nostru.

LinkedIn ofer─â, sub https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls, posibilitatea de a v─â dezabona de la mesajele e-mail, mesajele SMS ╚Öi anun╚Ťurile direc╚Ťionate, precum ╚Öi posibilitatea de a gestiona set─ârile anun╚Ťului. LinkedIn utilizeaz─â, de asemenea, afilia╚Ťi cum ar fi Eire, Google Analytics, BlueKai, DoubleClick, Nielsen, Comscore, Eloqua ╚Öi Lotame. Setarea acestor cookie-uri poate fi refuzat─â la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy. Politica de confiden╚Ťialitate aplicabil─â pentru LinkedIn este disponibil─â la adresa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Politica de cookie-uri LinkedIn este disponibil─â la adresa https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy.

Dispozi╚Ťii privind protec╚Ťia datelor privind aplicarea ╚Öi utilizarea YouTube

Pe acest site, avem componente integrate ale YouTube. YouTube este un portal video pe Internet care permite editorilor de videoclipuri să creeze gratuit videoclipuri, oferind pentru utilizatori, vizionarea gratuită, recenzia și comentarea acestora.

Operatorul YouTube este YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, Statele Unite ale Americii. YouTube, LLC este o filial─â a Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, STATELE UNITE.

Mai multe informa╚Ťii despre YouTube pot fi ob╚Ťinute la adresa https://www.youtube.com/yt/about/en/. Dispozi╚Ťiile YouTube privind protec╚Ťia datelor, disponibile la https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/, ofer─â informa╚Ťii despre colectarea, prelucrarea ╚Öi utilizarea datelor personale de c─âtre YouTube ╚Öi Google.

Dispozi╚Ťii privind protec╚Ťia datelor referitoare la aplicarea ╚Öi utilizarea Whatsapp

Pe site-ul nostru avem componente integrate ale Whatsapp. Peste un miliard de persoane din peste 180 de ╚Ť─âri folosesc WhatsApp pentru a r─âm├óne ├«n leg─âtur─â cu prietenii ╚Öi familia, oric├ónd ╚Öi oriunde. WhatsApp este gratuit ╚Öi ofer─â mesaje ╚Öi apeluri simple, sigure, fiabile, disponibile pe telefoane din ├«ntreaga lume.

Operatorul WhatsApp Ireland Limited este o companie privat─â limitat─â de ac╚Ťiuni, ├«nregistrat─â ├«n Irlanda av├ónd num─ârul de ├«nregistrare al companiei CUI 607470, TVA: IE 3480619JH si are sediul in Irlanda la adresa 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, cu sediul ├«n One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07.

Mai multe informa╚Ťii despre WhatsApp g─âsi╚Ťi aici: https://www.whatsapp.com/, iar informa╚Ťiile despre politica de protec╚Ťie a datelor aici: https://www.whatsapp.com/legal/







Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeana prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilatia romana in vigoare, Servelectric Prest M SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.
Servelectric Prest M SRL, a adoptat, implementat si dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu accepta nici o responsabilitate sau raspundere privind securitatea datelor.
Pentru protejarea informatiilor si datelor cu caracter personal, Servelectric Prest M SRL, utilizeaza tehnologii de encriptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Chiar daca oferim aceste tehnologii alaturi de alte masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Servelectric Prest M SRL.
Drepturile persoanelor vizate
Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
Incepand cu 25 Mai 2018, aplicarea GDPR consolideaza drepturile, respectiv dreptul de acces la date (art.15), dreptul la rectificare (art.16), dreptul de a fi uitat (art.17), dreptul la restrictionarea prelucrarii (art.18), dreptul la portabilitatea datelor (art.20), dreptul la opozitie (art.21), dreptul de a nu face obiectul unei decizii automate (art.22), dreptul la despagubiri (art.82), dreptul de a depune o plangere (art.77) in caz de incalcare a drepturilor persoanei vizate garantate de GDPR - Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa catre Servelectric Prest M SRL la adresa de e-mail ✉ office @ servelectric·ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email Ôťë ✉ office @ servelectric·ro sau prin posta clasica la adresa Servelectric Prest M SRL, in Str. Ciprian Porumbescu nr. 8, Sat Butea, Comuna Butea, Judetul Iasi, judetul Iasi, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/2666/2016, identificata cu CIF 3680081, e-mail ✉ office @ servelectric·ro, telefon 0736.750.872.
Toate datele procesate in cadrul acestor activitati vor fi tratate cu intreaga responsabilitate privitoare la pastrarea normelor de confidentialitate si siguranta a datelor personale.
Oricand veti avea acces la aceste date si veti putea solicita stergerea inregistrarilor dumneavoastra din toate evidentele studiului.
Prin ÔÇťdate personaleÔÇŁ se denumesc datele unice individuale, referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal sau numar de telefon. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau pentru a va putea oferi un produs/serviciu/etc.



Date personale colectate

siteurile companiei si softul aferent colecteaza si proceseaza Date Personale conform acordului expres si tacit exprimat de catre utilizator prin declaratia de continut (inregistrarea contului in site si software) si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor Generale de utilizare, disponibile atat la https://www.verificari-pram-iasi.ro cat si in sectiunea de utilizare a softului sub denumirea ÔÇ×Termenii si Conditiile Generale de UtilizareÔÇŁ si a prezentului document ÔÇ×Politica de Confidentialitate, Declaratia de confidentialitate si Politica de Cookie-uriÔÇŁ.
Datele Personale ale Utilizatorului sunt procesate de catre Site in concordanta cu legislatia romana in vigoare, in special in concordanta cu Regulamentul UE 679/2016 ÔÇô GDPR, Legea nr. 190/2018 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date ("Legea Datelor Personale"), cu Ordinul nr. 52 din 2002 privind aprobarea Cerintelor minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal ("Ordinul nr. 52"), si cu Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice ("Legea nr. 506").
Tipuri de date cu caracter personal colectam si mod de utilizare: Vom colecta datele cu caracter personal pe care ni le veti transmite atunci cand, spre exemplu, va inregistrati, va conectati sau contactati departamentul nostru de asistenta / suport clienti sau promovarea serviciilor noastre. Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti pot include, spre exemplu, date de contact, profesia, locul de munca si informatii despre plata, in plus, putem colecta anumite date cu caracter personal din surse externe, cum ar fi informatii privind solvabilitatea si actualizari ale adresei.

Putem utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a va contacta in eventualitatea oricaror probleme cu utilizarea siteului/siteurilor noastre;
  • Pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra si a va informa cu privire la serviciile noi sau modificate;
  • Pentru a impiedica utilizarea gresita sau necorespunzatoare a serviciilor noastre;
  • Pentru a ne respecta obligatiile legale;
  • In scopuri statistice;
  • Pentru a trimite datele catre serviciul de expediere e-mailuri pentru a permite corespondenta prin e-mail;
  • Pentru a trimite datele catre serviciul de expediere corespondenta;
  • Pentru a expedia produsele fizice la adresa indicata de dvs.;
  • Pentru a intocmi documentatia legala (facturi, chitante, garantii, etc.);


Siteul nu solicita si nu are acces la detaliile cardul dumneavoastra bancar.
Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze niciunul dintre datele personale solicitate. Cu toate acestea, nefurnizarea oricaror astfel de date poate impiedica siteul sa furnizeze, integral sau partial, oricare dintre serviciile sau obligatiile sale furnizate pe site si / sau utilizatorul nu va putea sa utilizeze Site-ul in mod corespunzator.
Datele personale ale utilizatorilor vor fi prelucrate numai pentru obiectivele siteului legal justificate, inclusiv trimiterea de informa╚Ťii comerciale, de exemplu prin intermediul buletinelor informative catre utilizatori. Numarul de buletine de stiri trimise de site poate varia. In orice moment, utilizatorul are dreptul sa solicite intreruperea primirii acestor informatii / oferte facand clic pe linkul de dezabonare furnizat in partea de jos a fiecarui buletin informativ sau schimband setarile utilizatorului pe site.
Vom pastra datele dumneavoastra atat cat este necesar pentru a indeplini scopurile de mai sus sau atat cat ne impune legea. Dupa aceea, datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi sterse.

Retragerea consimtamantului
Fiecare persoana vizata are dreptul acordat de catre legiuitorul european pentru a-si retrage consimtamantul in privinta prelucrarii datelor sale personale in orice moment.
Daca persoana vizata doreste sa-si exercite dreptul de retragere a consimtamantului, el sau ea poate, in orice moment, sa contacteze orice angajat al Servelectric Prest M SRL.


Destiantarii datelor personale colectate

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing. Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care Servelectric Prest M SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

  • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dumneavoastra prin completarea de formulare, realizarea contului de client, plasarea comenzii sau a solicitarii de retur;
  • angajatii responsabili de procesarea comenzilor si solicitarilor plasate;
  • tertilor si/sau angajatii responsabili de realizarea serviciilor de marketing direct, publicitate sau de relatii cu clientii;
  • tertilor responsabili de procesarea cardurilor de credit pentru plata comenzilor cu cardul;
  • departamentelor interne de procesare a comenzilor, evaluare a comportamentului clietului, monitorizarii siteului web, pentru realizarea de profiluri, statistici si analize;
  • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei, a comunicarilor si livrarea comenzilor solicitate;
  • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislatiei in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor (de a fi uitat), de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.


Transferul datelor catre terti

Nu transmitem, nu vindem si nu cedam tertilor datele dumneavoastra in scopuri de marketing.
Datele care sunt transferate catre terti sunt folosite doar pentru a va furniza serviciile mentionate mai sus, spre exemplu catre alte companii din grupul nostru, catre agentii si furnizori de servicii, daca ne vindem afacerea ori in cazurile in care suntem obligati prin lege sa transmitem informatii sau daca consideram ca este necesara o actiune pentru frauda, criminalitate cibernetica sau pentru a proteja site-ul, drepturile, siguranta personala. De asemenea, putem dezvalui statistici agregate despre vizitatorii site-ului nostru pentru a descrie serviciile noastre potentialilor parteneri (agenti de publicitate, sponsori) si alte parti terte cu reputatie si pentru alte scopuri legale, dar aceste statistici nu vor con╚Ťine informatii de identificare personala .
In general, va transferam datele doar in interiorul companiei noastre, Servelectric Prest M SRL si catre partenerii / tertii implicati in procesarea / livrarea comenzilor plasate/returnare, pentru a rezolva cererile de oferta, solicitarile pentru anumite servicii solicitate, sau catre companiile care se ocupa cu marketingul direct si realtia cu clientii (asistenta online, sms, email, telefon) ÔÇô daca ati optat pentru aceste servicii.
Aceasta inseamna ca informatiile pot fi prelucrate si de alte persoane juridice din cadrul Grupului din care Servelectric Prest M SRL face parte. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este limitata in masura necesara pentru scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor sau la care o alta persoana juridica care actioneaza in calitate de furnizor de servicii / procesator trebuie sa urmeze instructiunile date de controlor.
In acest context, uneori folosim furnizori de servicii (localizati in Romania si Uniunea Europeana) care prelucreaza date in numele nostru (de exemplu, proiectarea si dezvoltarea de software / platformei siteului web sau pentru a sprijini procesarea cererilor clientilor, servicii de marketing si call center, servicii de realtii cu clientii ÔÇô asistenta online si callcenter, servicii de transmitere de newsletter, oferte, noutati, etc).
In aceste cazuri, informatiile sunt transferate tertilor pentru a permite prelucrarea ulterioara. Furnizorii externi de servicii sunt selectati cu atentie si auditati la intervale regulate pentru a asigura protectia vietii private si respectarea prevederilor Regulamentului EU 2016/679 - GDPR.
Acesti furnizori de servicii / procesatori sunt obligati prin instructiuni. In acest sens, acestea sunt supuse cerintelor noastre, care includ prelucrarea datelor dumneavoastra exclusiv in conformitate cu instructiunile noastre si in conformitate cu Legea privind protectia datelor aplicabila. In special, acestia sunt obligati contractual sa va trateze datele cu confidentialitate stricta si nu au voie sa proceseze date in alte scopuri decat cele convenite.



Transferul datelor catre imputerniciti conform Art. 28 (1) GDPR

Servelectric Prest M SRL va respecta informatiile confidentiale pe care le furnizati si va asigura de faptul ca nu va vinde, nu va cesiona, nu va inchiria si nu va face barter cu listele de e-mailing sau datele personale ale dumneavoastra.
In afara de precizarile de mai sus, va anuntam ca daca va fi necesar, vom transfera datele dumneavoastra personale autoritatilor de urmarire penala si, daca este cazul, partilor terte vatamate, fara consimtamantul dumneavoastra explicit, atunci cand acest lucru este necesar pentru clarificarea utilizarii ilegale a serviciilor noastre sau pentru urmarirea penala. Cu toate acestea, un astfel de transfer va avea loc numai daca exista dovezi concrete de comportament ilegal sau de utilizare necorespunzatoare. Transferul datelor dumneavoastra poate avea loc, de asemenea, in cazul in care acest lucru contribuie la respectarea conditiilor de utilizare sau a altor acorduri. De asemenea, suntem obligati legal sa furnizam informatii la anumite organisme publice, la cerere. Acestea cuprind autoritatile de urmarire penala, autoritatile care pun in judecata infractiunile care se sanctioneaza cu amenda si autoritatile financiare.
Transferul acestor date se bazeaza pe interesul nostru legitim in combaterea utilizarii abuzive, urmarirea penala a actelor criminale si asigurarea, afirmarea si executarea revendicarilor, cu exceptia cazului in care interesele noastre sunt suprasolicitate de drepturile si interesele dumneavoastra in protectia datelor dumneavoastra personale. 6 (1) lit. f GDPR.


Transferul datelor catre tari terte

In prezent, transferul de date catre tari terte nu este planificat, cu exceptia formularelor care sunt completate pe plaforma GOOGLE.com
In caz contrar, vom stabili si alte transferuri, vom stabili conditiile legale necesare.
In special, veti fi informati cu privire la destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal, in conformitate cu cerintele legale.

In cazul acestror transferuri sunt prezentate garan╚Ťii precum:

  • Contract standard UE
  • UE - US Privacy-Shield
  • Reguli corporatiste obligatorii (BCR) aprobate de autorit─â╚Ťi
  • Clauze standard de protec╚Ťie a datelor aprobate de autoritatea de supraveghere
  • Reguli de conduit─â aprobate de autoritatea de supraveghere
  • Procedur─â de certificare aprobat─â
  • Lipsa unei decizii privind caracterul adecvat din partea Comisiei Europene (╚Ťar─â ter╚Ť─â nesigur─â)

Pentru a asigura transparenta pentru aceste transferuri va stam la dispozitie:

  • 1) La cerere, v─â punem la dispozi╚Ťie o copie.
  • 2) Certific─ârile existente EU/US-Privacy-Shield pot fi consultate la https://www.privacyshield.gov/list. Cu Decizia de punere ├«n aplicare (UE) 2016/1250 a Comisiei Europene din 12 iulie 2016, EU/US-Privacy-Shield este recunoscut ca fiind echivalent cu nivelul de protec╚Ťie al Uniunii ├«n acest domeniu.
  • 3) Pentru informa╚Ťii suplimentare cu privire la recunoa╚Öterea ca ╚Ť─âri ter╚Ťe sigure, accesa╚Ťi Site-ul web al Comisiei Europene.


Securitatea datelor colectate

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dumneavoastra sunt de o importanta vitala pentru noi. Servelectric Prest M SRL nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtmantul dumneavoastra expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.
Servelectric Prest M SRL ia masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale pe care le furnizati Servelectric Prest M SRL de manipularea accidentala sau intentionata, pierderea, distrugerea sau accesul partilor neautorizate, impotriva accesului neautorizat, distribugerii sau pierderii accidentale a datelor. Acest lucru se aplica si in cazul oricaror servicii externe achizitionate. Verificam eficacitatea masurilor noastre de protectie a datelor si le imbunatatim in mod continuu in conformitate cu dezvoltarea tehnologica. Orice date personale introduse sunt criptate in timpul transferului folosind un proces securizat de criptare.
Accesul dumneavoastra la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Servelectric Prest M SRL nu va va cere niciodata parola conturilor dumneavoastra in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa apasti butonul de "deconectare" / "log off" / "sign out" din contul dumneavoastra in platforma online oferite de Servelectric Prest M SRL , la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de Servelectric Prest M SRL .


Durata pastrarii datelor

Pastram datele dumneavoastra personale numai atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile, de raportare sau de arhivare.
Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, consideram valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dumneavoastra personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.
Suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (inclusiv date de contact, identitate, date financiare si de tranzactii) timp de 5 ani dupa ce acestia inceta sa mai fie clienti in scopuri fiscale.
In anumite circumstante, ne puteti cere sa stergeti datele: consultati mai jos informatii suplimentare din prezentul document.
Pentru datele cu caracter personale a caror perioada de pastrare nu este specificata in mod expres, durata de pastrare a datelor va fi de 5 ani.
Dupa aceasta perioada, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele dumneavoastra personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistice, caz in care putem utiliza aceste informatii pe o perioada nelimitata, fara a va anunta in prealabil.
Operatorul de date Servelectric Prest M SRL prelucreaza si stocheaza datele cu caracter personal ale persoanei vizate numai pentru perioada necesara pentru atingerea scopului de stocare sau, in masura in care acest lucru este acordat de legiuitorul european sau de alti legislatori in legile sau reglementarile carora li se aplica operatorului.


Stergerea datelor cu caracter personal

Atat noi ca operator, cat si prin cadrul legislativ actual, sunt definite numeroase perioade si obligatii de pastrare a datelor.
La sfarsitul acestor perioade, datele relevante vor fi sterse in mod obisnuit. Datele care nu sunt afectate de perioadele de depozitare si obligatiile de mai sus sunt sterse sau anonime imediat ce scopurile definite in aceasta declaratie de confidentialitate privind datele nu mai sunt aplicabile. Cu exceptia cazului in aceasta declaratie de confidentialitate a datelor include si alte prevederi care nu respecta dispozitiile privind stocarea datelor, vom stoca toate datele pe care le colectam atata timp cat acestea sunt necesare pentru scopurile de mai sus pentru care au fost colectate.
In cazul in care scopul depozitarii nu este aplicabil sau daca expira o perioada de depozitare stabilita de legiuitorul european sau de un alt legislator competent, datele cu caracter personal sunt in mod obisnuit blocate sau sterse in conformitate cu cerintele legale.
Dupa expirarea perioadei de pastrare a datelor, datele cu caracter personal vor fi sterse, iar restul informatiilor conexe vor fi anonimizate si utilizate in scop de statistic si analiza interna.
In situatiile in care vom considera ca nu mai avem nevoie de datele colectate de la dvs. atunci putem sa le stergem din evidentele noastre.

Utilizarea altor date si stergerea datelor

Orice prelucrare sau utilizare ulterioara a datelor dumneavoastra personale va fi efectuata, in general, numai in masura permisa in baza unei reglementari legale sau in cazul in care v-ati dat acordul pentru prelucrarea datelor sau utilizarea datelor. In cazul unei prelucrari ulterioare in alte scopuri decat cele pentru care datele au fost colectate initial, va vom informa despre aceste alte servicii si va vom furniza toate celelalte informatii importante inainte de prelucrarea ulterioara.
Subpaginile si subdomeniile siteului
Responsabilitatea pentru instrumentele online de pe subpaginile siteului https://www.verificari-pram-iasi.ro sau siteurilor https://www.verificari-pram-iasi.ro, https://www.automatizari-porti-iasi.ro sunt in responsabilitatea noastra:

  • Servelectric Prest M SRL
  • CIF 3680081
  • Registrul Comertului J22/2666/2016
  • Str. Ciprian Porumbescu nr. 8, Sat Butea, Comuna Butea, Judetul Iasi
  • Judet Iasi, Rom├ónia


Identificarea si urmarirea penala a utilizarii abuzive

Vom stoca orice informatie pentru identificarea si urmarirea penala a abuzului, in special a adresei dumneavoastra IP, pentru o perioada maxima de 7 zile. Temeiul juridic in acest caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. Interesul nostru legitim in pastrarea datelor dumneavoastra timp de 7 zile este de a asigura functionarea site-ului nostru web si a afacerii tranzactionate prin intermediul acestui site si pentru a putea lupta impotriva atacurilor cibernetice si a actiunilor similare rau-intentionate. Dupa caz, este posibil sa folosim informatii anonime pentru a adapta designul site-ului nostru la nevoile utilizatorilor.


Protectia datelor pentru cereri si procedurile de aplicare

Operatorul de date colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal ale solicitantilor in scopul procesarii procedurii de depunere a cererilor. Prelucrarea poate fi efectuata si electronic. Acesta este cazul, in special, in cazul in care un solicitant depune la operator un dosar corespunzator al cererii prin e-mail sau prin intermediul unui formular web de pe site. Daca operatorul de date incheie un contract de munca cu un solicitant, datele transmise vor fi stocate in scopul procesarii raportului de munca in conformitate cu cerintele legale. Daca nu este incheiat un contract de munca cu solicitantul de catre operator, documentele de cerere vor fi sterse automat la doua luni de la notificarea deciziei de refuz, cu conditia ca nici un alt interes legitim al operatorului sa nu se opuna stergerii.








Prezentul document de informare este destinat utilizatorilor pentru a pune in vedere prezenta si utiliarea de cookie-urilor pe siteul https://www.verificari-pram-iasi.ro
Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea ÔÇťcookieÔÇŁ-urilor utilizate de siteurile companiei
Va rugam sa cititi cu atentie informatiile care urmeaza:
Cookie-urile sunt mici fi┼čiere de text ce pot fi utilizate de c─âtre site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficient─â.
Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii si subdomeniile lor: https://www.verificari-pram-iasi.ro
Acest site foloseste cookie-uri proprii ╚Öi de la ter╚Ťi pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. In ceea ce numim ÔÇťweb 2.0ÔÇŁ, ÔÇťcookieÔÇŁ-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

  • Personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni) ÔÇô generandu-se astfel flexibilitatea ÔÇťcosului de cumparaturiÔÇŁ (accesarea preferintelor vechi prin accesarea butonului ÔÇśÔÇÖinainteÔÇÖÔÇÖ si ÔÇťinapoiÔÇÖÔÇÖ)
  • Cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori.
  • Permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
  • Imbunatatesc eficienta publicitatii online.

Legislatia in vigoare ne permite să stocam cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

CE ESTE ÔÇťCOOKIEÔÇŁ?
Un ÔÇťInternet CookieÔÇŁ (termen cunoscut si ca ÔÇťbrowser cookieÔÇŁ sau ÔÇťHTTP cookieÔÇŁ sau pur si simplu ÔÇťcookieÔÇŁ ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet ÔÇťpasivÔÇŁ (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului).
Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe site-ul asociat webserverului respectiv.
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.


EXISTA 2 CATEGORII MARI DE COOKIE-URI:

Cookieuri de sesiune ÔÇô acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului ( ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare).
Cookieuri Persistente ÔÇô Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si in general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt site decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv ÔÇô cunoscute sub numele de ÔÇśthird party cookiesÔÇÖ (cookieuri plasate de terti) ÔÇô care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

CARE SUNT AVANTAJELE COOKIE-URILOR?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (site-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor siteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex ÔÇô preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

CARE ESTE DURATA DE VIATA A UNUI COOKIE?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusive pentru o singura sesiune (session cookies) si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasite site-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel site (ÔÇścookie-uri permanenteÔÇś). Cu toate aceste, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

CE SUNT COOKIE-URILE PLASATE DE TERTI?
Anumite sectiuni de continut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terte parti/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclama). Aceste terte parti pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului si ele se numesc ÔÇťthird party cookiesÔÇŁ pentru ca nu sunt plasate de proprietarul site-ului respectiv. Furnizorii terti trebuie sa respecte de asemenea legea in vigoare si politicile de confidentialitate ale detinatorului site-ului.

CUM SUNT FOLOSITE COOKIE-URILE DE CATRE ACEST SITE
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti: Google, Facebook, Youtube, etc.

COOKIE-URI DE PERFORMANTA
Acest tip de cookie retine preferintele utilizatorului pe acest site, asa incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizitare a site-ului.

COOKIE-URI PENTRU ANALIZA VIZITATORILOR
De fiecare data cand un utilizator viziteaza acest site softul de analytics furnizat de o terta parte genereaza un cookie de analiza a utilizatorului. Acest cookie ne spune daca ati mai vizitat acest site pana acum. Browserul ne va spune daca aveti acest cookie, iar daca nu, vom genera unul. Acesta permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne viziteaza si cat de des o fac. Atat timp cat nu sunteti inregistrat pe acest site, acest cookie nu poate fi folosit pentru a identifica persoanele fizice, ele sunt folosite doar in scop statistic. Daca sunteti inregistrat putem sti, de asemenea, detaliile pe care ni le-ati furnizat, cum ar fi adresa de e-mail si username-ul ÔÇô acestea fiind supuse confidentialitatii si prevederilor din Termeni si Conditii, Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

COOKIE-URI PENTRU GEOTARGETTING
Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste din ce tara proveniti. Este complet anonim si este folosit doar pentru a targeta continutul ÔÇô chiar si atunci cand sunteti pe pagina noastra in limba romana sau in alta limba primiti aceeasi reclama.
Cookie-uri pentru inregistrare Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat ÔÇťpastreaza-ma inregistratÔÇŁ, acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

COOKIE-URI PENTRU PUBLICITATE
Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ati vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ati vazut mesajul publicitar. Aceste cookie-uri le folosim si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookieuri apartinand unei terte parti, pentu o mai buna targetare a publicitatii, pentru a arata de exemplu reclame despre vacante, daca utilizatorul a vizitat recent un articol pe site despre vacante. Aceste cookie-uri sunt anonime, ele stocheaza informatii despre contentul vizualizat, nu despre utilizatori. De asemenea, setam cookie-uri anonime si prin alte site-uri pe care avem publicitate. Primindu-le, astfel, noi le putem folosi pentru a va recunoaste ca vizitator al acelui site daca ulterior veti vizita site-ul nostru, va vom putea livra publicitatea bazata pe aceasta informatie.

COOKIE-URI ALE FURNIZORILOR DE PUBLICITATE
O mare parte din publicitatea pe care o gasiti pe acest site apartine tertelor parti. Unele dintre aceste parti folosesc propriile cookie-uri anonime pentru a analiza cat de multe persoane au fost expuse unui mesaj publicitar, sau pentru a vedea cate persoane au fost expuse de mai multe ori la aceeasi reclama.
Companiile care genereaza aceste cookie-uri au propriile politici de confidentialitate, iar acest site nu are acces pentru a citi sau scrie aceste cookie-uri. Cookie-urile celor terte parti pot fi folosite pentru a va arata publicitatea targeta si pe alte site-uri, bazandu-se pe navigarea dvs pe acest site.

ALTE COOKIE-URI ALE TERTELOR PARTI
Pe unele pagini, tertii pot seta propriile cookie-uri anonime, in scopul de a urmari succesul unei aplicatii, sau pentru a customiza o aplicatie. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. De exemplu, cand distribuiti un articol folosind butonul pentru retelele sociale aflat pe acest site, acea retea sociala va inregistra activitatea dvs.

CE TIP DE INFORMATII SUNT STOCATE SI ACCESATE PRIN INTERMEDIUL COOKIE-URILOR?
Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui site sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.
Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet ( ex: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor in cosul de cumparaturi)

DE CE SUNT COOKIE-URILE IMPORTANTE PENTRU INTERNET?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ÔÇô ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

EXEMPLE DE INTREBUINTARI IMPORTANTE ALE COOKIEURILOR (CARE NU NECESITA AUTENTIFICAREA UNUI UTILIZATOR PRIN INTERMEDIUL UNUI CONT)
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului ÔÇô categorii de stiri, vreme, sport, harti, servicii publice si guvernamentale, site-uri de entertainment si servicii de calatorii-turims.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor ÔÇô retinerea parolelor, preferintele de limba ( Ex: afisarea rezultatelor cautarilor in limba Romana).
Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor ÔÇô limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics ÔÇô cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un site, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe unsite (ex prin motoare de cautare, direct, din alte site-uri etc).Site-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

SECURITATE SI PROBLEME LEGATE DE CONFIDENTIALITATE
Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip text simplu.
Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative
Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware. In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si site, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).
Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un site nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

SFATURI PENTRU O NAVIGARE SIGURA SI RESPONSABILA, BAZATA PE COOKIES
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lunigi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa site-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.
Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet ÔÇô locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

CUM POT OPRI COOKIE-URILE?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in ÔÇťoptiuniÔÇŁ sau in meniul de ÔÇťpreferinteÔÇŁ al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea ÔÇťajutorÔÇŁ a browserului pentru mai multe detalii.

Alegeti browser-ul t─âu din lista de mai jos pentru a afi┼ča instruc┼úiunile pe care trebuie s─â le parcurgi dup─â deschiderea browser-ului.

Microsoft Internet Explorer - faceti click pe pictograma Set─âri (dreapta sus)
- faceti click pe Opţiuni Internet
- dati click pe Confiden┼úialitate ┼či apoi alege op┼úiunile
- dati click pe Aplicare ┼či apoi pe OK pentru salvarea preferin┼úelor


Google Chrome - faceti click pe pictograma cheie ┼či selecteaz─â Op┼úiuni din list─â
- click pe tabul ÔÇŁSetari avansateÔÇŁ
- faceti click pe Set─âri privind con╚Ťinutul din sec╚Ťiunea Confiden╚Ťialitate
- alegeti set─ârile pe care le dore┼čti
- dati click pe X pentru a închide

Mozilla Firefox - selectează Instrumente din bara principala, apoi Opţiuni
- click pe tabulConfidenţialitate
- alege set─ârile pe care le dore┼čti
- click pe OK pentru a închide

Safari> - alegeti Preferinţe
- faceti click pe panoul de confidentialitate
- alegeti set─ârile pe care le dore┼čti
- dati click pe X pentru a închide


Setari Cookie-uri in Internet Explorer
http://support.microsoft.com/kb/196955
Cookie settings in Firefox
http://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-sites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
Cookie settings in Chrome
http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=ro&answer=95647
Cookie settings in Safari
http://support.apple.com/kb/PH5042
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/


LINKURI UTILE
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
http://www.microsoft.com/info/cookies.mspx
All About Cookies
http://www.allaboutcookies.org/

Aveti la dispozitie urmatorul site pentru a oferi mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
http://www.iabeurope.eu/cookies-faq/internet-cookies---increasing-and-enhancing-yourinternet-surfing-experience/what-are-cookies-how-do-they-work---cookies-faq.aspx


Pentru exercitarea drepturilor dvs. va rugam sa ne contactati prin email la adresa office @ servelectric·ro.





NOTIFICARE LEGAL─é: Acest document este protejat de drepturi de autor ├«n temeiul legii nr. 8/1996 ╚Öi orice copiere, distribuire, reproducere, republicare reprezint─â contraven╚Ťie. ne rezerv─âm dreptul de a solicita desp─âgubiri pentru prejudiciile cauzate. prezentul material este redactat ├«n scop informativ ╚Öi nu reprezint─â o consulta╚Ťie juridic─â ├«n sensul Legii 51/1995. In calitate de autor, va anuntam ca nu permitem repoducerea sau copierea partiala sau totala a acestui formular, iar in cazul in care vom descoperi astfel de copii ne rezervam dreptul de a solicita prejudicii materiale si morale.

Ultima actualizare a prezentului document a fost realizata in data de 03 Ianuarie 2020
´╗┐

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii