Solicita Oferta
 • Personal acreditat

  in domeniul electricitatii
 • Standarde de Calitate

  ISO 9001:2015
 • Acreditat ANRE

  Nr. 12385

Servicii

Inspectia termografica

Termografia (termoviziunea) este masurarea campului termic prin inregistrarea radiatiilor infrarosii si vizualizarea distributiei de temperatura pe suprafetele observate.
Echipamentele industriale in care procesele tehnologice impun nivele termice mai inalte in raport cu mediul inconjurator prezinta pierderi energetice care depind de topologia instalatiilor, precum si de calitatea si starea izolatiei acestora. Evaluarea acestor pierderi de energie, care reduc randamentul sistemelor, implica cunoasterea distributiei termice a tuturor componentelor acestora. Aceasta se realizeaza cu ajutorul sistemului de termografie care vizualizeaza distributia temperaturii pe suprafata echipamentelor, prin masurarea radiatiilor IR (infrarosii).

Aplica┼úii termografie ┼či termoviziune


├Än urma inspec┼úiei termografice sunt m─âsurate, de c─âtre un inginer specialist, cu ajutorul camerei termografice, temperaturile de suprafa┼ú─â ale bunului inspectat. Camera de termografie masoar─â ╚Öi interpreteaz─â lungimea de und─â a radia╚Ťiei din spectrul infra-ro╚Öu, emis─â de corpul m─âsurat. H─âr╚Ťile de puncte ob╚Ťinute sunt convertitate ├«n imagini color sau alb-negru, intensitatea ╚Öi paleta de culori folosit─â respect├ónd diferen╚Ťele de temperatura de la suprafa╚Ťa corpului m─âsurat. Termogramele care rezult─â ├«n urma inspec┼úiei sunt interpretate de c─âtre un inginer termotehnist, pentru a putea servi scopurilor enun┼úate mai jos.

Aplicaţii generale ale termoviziunii


Inspecţia termografică poate avea următoarele scopuri generale:

 • Scanarea termic─â a cl─âdirilor ┼či construc┼úiilor ├«n scopul detect─ârii deficien┼úelor sistemului de izola┼úie.

 • Detectarea pun┼úilor termice.

 • Vizualizarea zonelor cu infiltra┼úii de fluide.

 • Identificarea problemelor sistemelor de instala┼úii.

 • Verificarea unor posibile probleme ale sistemelor HVAC, identificare zonelor periculoase la instala┼úiile electrice.

 • Realizarea de termograme pentru echipamentele termice montate sau instalate ├«n cl─âdiri ┼či construc┼úii industriale.

 • Verificare ┼či supravegherea preventiv─â a proceselor industriale, detectarea unor posibile modific─âri ale regimului termic de func┼úionare al echipamentelor.
Detectarea contactelor electrice imperfecte, corodate • Termoviziune cuptoare

 • Determinare parametri termici pentru cutii de transmisii, motoare, lagare, rulmen┼úi, pompe, alte organe de ma┼čini

 • Determinare parametri termici pentru sisteme de climatizare, evaporatoare, radiatoare, compresoare, trasee instala┼úii frig/├«nc─âlzire
´╗┐

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii