Solicita Oferta
  • Personal acreditat

    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate

    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE

    Nr. 12385

Servicii

Audit Energetic

Realizam audit energetic pentru cladiri la un raport foarte bun pret - calitate. Ca si durata, termenul de elaborare poate varia in functie de tipul si suprafata cladirii sau imobilului supus auditarii energetice.

Este important sa nu confundati auditul energetic cu certificatul de performanta energetica (cunoscut si sub denumirea de certificat energetic) al cladirii.

Auditul energetic poate fi realizat doar de auditorii energetici atestati cu Gradul I.
Solutia de reabilitare termica a imobilului se stabileste in urma efectuarii auditului energetic si este concretizata printr-un raport de analiza complex. Solutiile vor trebui sa fie analizate si din punct de vedere economic pentru a alege cea mai buna varianta. In cazul blocurilor care se reabiliteaza din punct de vedere energetic, au obligatia de a realiza un audit energetic.

Ce este un audit energetic


Auditul energetic al unei constructii se realizeaza doar de personal specializat atestat de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Auditul energetic determina caracteristicile termice si energetice si stabilesc din punct de vedere tehnic si economic solutiile de reabilitare si/sau modernizare termo-energetica a constructiei si instalatiilor de preparare apa calda si incalzire pe baza datelor din expertiza termica si energetica a cladirii.

Elementele necesare alegerii solutiilor de reabilitare si/sau modernizarea cladirii sunt prezentate in cadrul unui raport de audit energetic. In acest raport de audit energetic, obligatoriu trebuie analizata si constructia cat si instalatiile aferente acesteia. In functie de vechimea lor instalatiile vor trebui sa se schimbe integral sau partial. In general se observa in cazul reabilitarii blocurilor de locuit, doar izolarea termica a peretilor exteriori si inlocuirea tamplariei exterioare. Este bine de stiu ca un rol semnificativ in reducerea pierderilor de caldura il joaca si izolarea terasei imobilului cat si a placii peste subsol (care nu se vad). Instalatiile din subsol de asemenea trebuie refacute, inlocuindu-se cu conducte noi si izolate. Toate aceste lucrari care se prevad in auditul energetic al cladirii se vor analiza din punct de vedere economic, varianta optima si fezabila fiind recomandata pentru implementare.

Prin modernizarea si/sau reabilitarea cladirii, aceasta trece intr-o clasa energetica superioara, cu consumuri mai mici de energie.
Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii