Solicita Oferta
 • Personal acreditat

  in domeniul electricitatii
 • Standarde de Calitate

  ISO 9001:2015
 • Acreditat ANRE

  Nr. 12385

Blog Articole Informative

De ce trebuie efectuata verificarea Pram

Verificarea periodica a instalatiilor electrice (PRAM) este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi:

 • coroziunea

 • incarcare excesiva a circuitelor

 • imbatranirea izolatiilor (izolatia cablurilor)

 • uzura echipamentelor

 • contacte imperfecte

 • improvizatii


Retineti faptul ca Verificarile PRAM Iasi cuprind o serie de masuratori pentru: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare.

Este necesara inspectia, verificarea si testarea instalatiei electrice din locuinte , birouri hale productie etc?

Da, este mai mult decat necesara efectuarea unei verificari periodice a instalatiilor electrice mai ales, in conditiile in care in Romania exista foarte multe locuinte (aparatmente la bloc, dar si case si cladiri vechi) cu instalatii electrice imbatranite si gresit, dimensionate, cele mai multe dintre ele depasite atat tehnic cat si legislativ.
Multe dintre aceste instalatii electrice, prezinta un risc crescut in exploatare prin imbatranirea izolatiei si nici nu mai corespund solicitarilor si nevoilor de consum actuale.

Energia electrica a devenit o necesitate si este prezenta oriunde am fi: la lucru sau acasa, in vacanta sau in oricare alt loc in care ne desfasuram activitatea sau ne petrecem o mare parte din timp.

Viata noastra nu mai poate fi imaginata fara energie electrica, dar trebuie sa constientizam faptul ca aceasta pe langa beneficiile aduse, prezinta si doua mari riscuri: riscul de incendiu si electrocutarea.

Defectele de natura electrica pot provoca incendii cu pagube materiale imense. Pentru contracararea acestor riscuri, dumneavoastra in calitate de proprietari trebuie sa apelati la Firme autorizate ce dispun de personal calificat, care sa efectueze periodic inspectii, testari si masuratori specifice in conformitate cu standardele si normele aplicabile.

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii