Solicita Oferta
 • Personal acreditat

  in domeniul electricitatii
 • Standarde de Calitate

  ISO 9001:2015
 • Acreditat ANRE

  Nr. 12385

Blog Articole Informative

Cand se face verificarea Pram

Verificarea PRAM se executa la intervalele de timp prevazute de legislatie, conform legii 17/2011, recomandat fiind de doua ori pe an: o data pe timp uscat si o data pe timp umed, pentru obtinerea unor rezultate cat mai concrete si pentru a putea lua in calcul toti parametrii. Bineinteles, acolo unde nu se poate face acest lucru din motive obiective, verificarea PRAM este obligatorie o data pe an.

De ce este necesara Verificarea PRAM ?


Verificarea periodica a instalatiilor electrice (PRAM) este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi:

 • coroziunea

 • incarcare excesiva a circuitelor

 • imbatranirea izolatiilor (izolatia cablurilor)

 • uzura echipamentelor

 • contacte imperfecte

 • improvizatii


Retineti faptul ca Verificarile PRAM Iasi cuprind o serie de masuratori pentru: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare.
Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii