Verificare Pram Iasi

10:00:24 - 27 Noiembrie 2022

Fluke 1623

Fluke 1623 este un alt instrument din gama profesionala care il utilizam in realizarea verificarii Pram sau a masuratorilor periodice Pram, nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si masurarea instalatiilor electrice.

Fluke 1623 este un tester pentru împământare care poate realiza toate cele patru tipuri de măsurare a împământării. Mai exact, testerul Fluke 1623 poate măsura rezistenţele de buclă la împământare numai cu utilizarea cleştilor – denumită testarea fără ţăruşi. Această metodă nu necesită utilizarea ţăruşilor de împământare sau deconectarea legăturilor la împământare.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:

  • Verificare PRAM orasx

  • Proiectare / Execuție Instalații Electrice Civile și Industriale în orasx

  • Executie Branșamente Electrice Monofazate și Trifazate în orasx

  • Expertize Termografice orasx pentru tablouri, motoare și echipamente electrice

  • Audit Energetic orasx

  • Verificare instalații electrice orasx

  • Consultanță proiectare / execuție instalațtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc

Metode de testare utilizand echipamentul Fluke 1623
Cădere de potenţial de 3- şi 4- poli – testare standard a împământării prin utilizarea a doi ţăruşi de împământare

Testare selectivă – fără deconectarea legăturilor la împământare, un tehnician poate măsura rezistenţa la împământare prin utilizarea unei combinaţii de ţăruşi şi un cleşte.

Testarea fără ţăruşi – soluţie inovatoare utilizând numai cleşti, în loc de ţăruşi de împământare, pentru a măsura rezistenţa buclei la împământare.


50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa Companiei