Verificare Pram Iasi

21:16:05 - 03 Octombrie 2022

Clampmetru Fluke 376

Clampmetru Fluke 376 este un alt instrument care il utilizam in realizarea verificarii amperajul si curentii instalatiilor electrice.

Clampmetru Fluke 376 ofera performante imbunatatite, perfecte pentru o gama larga de situatii de masurare curente. Cu tensiune true-RMS și curent, Fluke 376 poate citi pana la 1000 V și 1000 A in ambele moduri AC si DC.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:

  • Verificare PRAM orasx

  • Proiectare / Execuție Instalații Electrice Civile și Industriale în orasx

  • Executie Branșamente Electrice Monofazate și Trifazate în orasx

  • Expertize Termografice orasx pentru tablouri, motoare și echipamente electrice

  • Audit Energetic orasx

  • Verificare instalații electrice orasx

  • Consultanță proiectare / execuție instalațtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc

Clampmetru Fluke 376 include sonda noua curent flexibila iFlex ™, care se extinde domeniul de măsurare la 2500 A AC oferind în același timp o mai mare flexibilitate de afișare, capacitatea de a măsura conductori de dimensiuni în jurul incomode și acces îmbunătățit sârmă. Fluke 376 este înlocuirea directă pentru Fluke 337 Clamp Meter.

Siguranță Conformitate cu normele
EN / IEC 61010-1: 2001; 1000V CAT III, 600V CAT IV

50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa Companiei