Verificare Pram Iasi

22:00:14 - 03 Octombrie 2022

Fluke T150 tester

Fluke T150 , tester de inalta calitate pentru rezultatele testelor rapide si precise modul de lucru, precizia acestora castigand profesionistii cu experienta din domeniu, specialisti care au nevoie de aparatra de incredere la locul lor de munca.

Funcţionalitate suplimentară, testare mai rapidă şi rezistenţă mai mare ca niciodată noua serie se bazează pe reputaţia de soliditate a seriei anterioare 1650, însă este reproiectată pentru a satisface nevoia dvs. de instrumente de testare mai eficiente.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:

  • Verificare PRAM orasx

  • Proiectare / Execuție Instalații Electrice Civile și Industriale în orasx

  • Executie Branșamente Electrice Monofazate și Trifazate în orasx

  • Expertize Termografice orasx pentru tablouri, motoare și echipamente electrice

  • Audit Energetic orasx

  • Verificare instalații electrice orasx

  • Consultanță proiectare / execuție instalațtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc

Construcție robustă, de înaltă calitate este construit să dureze. Aceasta include un caz grele turnat, un cablu mai gros cu indicator de uzură, caz robust baterie, si protector sonda bine-montaj și durabil.

Design ergonomic îmbunătățit se simte bine in mana ta, este ușor de utilizat (chiar și cu mănuși) și rapidă de andocare, sondă securizată.

O familie completă de testere cu caracteristici, funcții, și preț / performanță pentru a se potrivi aplicații și preferințele.


50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa Companiei