Verificare Pram Iasi

23:43:49 - 26 Februarie 2020

Fluke Ti10 camera termoviziune

Camera cu termoviziune Fluke Ti10 este instrumentul perfect pentru adăugarea soluţiilor de rezolvare a problemelor dvs. Creat pentru mediile dificile de utilizare, această cameră cu infraroşu de performanţă ridicată, integral radiometrică este ideală pentru depanarea instalaţiilor electrice, a echipamentului electromecanic, a echipamentului de proces, a echipamentului HVAC/R şi a altor echipamente.

Camera cu termoviziune Fluke Ti10 este unul dintre cele mai performate instrumentele profesionale care il utilizam in inspectiile si verificarile tablourilor electrice, a motoarelor de mici sau mari dimensiunie si multe alte arii de aplicabilitate.

Funcţionalitate suplimentară, testare mai rapidă şi rezistenţă mai mare ca niciodată noua serie se bazează pe reputaţia de soliditate a seriei anterioare 1650, însă este reproiectată pentru a satisface nevoia dvs. de instrumente de testare mai eficiente.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:

  • Verificare PRAM orasx

  • Proiectare / Execuție Instalații Electrice Civile și Industriale în orasx

  • Executie Branșamente Electrice Monofazate și Trifazate în orasx

  • Expertize Termografice orasx pentru tablouri, motoare și echipamente electrice

  • Audit Energetic orasx

  • Verificare instalații electrice orasx

  • Consultanță proiectare / execuție instalațtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc

Tehnologia IR-fusion utilizata
Vedeţi lucrurile în ambele moduri—imagini în infraroşu şi vizuale (lumină vizibilă) suprapuse, comunicând informaţii de importanţă critică mai rapid şi mai uşor—imaginile în infraroşu tradiţionale nu mai sunt suficiente. IR-Fusion, o tehnologie în curs de brevetare care captează simultan o fotografie digitală suplimentar faţă de imaginea în infraroşu, suprapunându-le şi dezvăluind misterul analizei imaginilor IR. IR-Fusion se găseşte în varianta standard a modelelor Ti10.

50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa Companiei

Galerie foto Fluke Ti10 camera termoviziune