Verificare Pram Iasi

21:40:48 - 03 Octombrie 2022

Fluke 322 Clesti de curent

Clestii de curent Fluke 322 ii utilizam in activitatea zilnica in realizarea verificarilor la instalatiile electrice, fiind nelipsit din dotarea echipei noastre atunci cand executam lucrarile contractate sau la realizarea si masurarea instalatiilor electrice.

Clestii Fluke 322 sunt destinati verificării prezenţei curentului de test, a curentului alternativ şi a continuităţii circuitelor, comutatoarelor, siguranţelor şi contactelor. Aceste instrumente de măsurare mici şi compacte sunt ideale pentru măsurători de până la 400 A în compartimente înguste pentru cabluri. Fluke 322 oferă de asemenea măsurători de tensiune CC şi are o rezoluţie ridicată pentru putere sub 40 A.

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Totodata echipa noastra este formata din personal acreditat ANRE, iar echipamente utilizate sunt profesionale verificare metrologic la timp pentru a putea realiza masuratori precise si lucrari executate la un nivel superior calitativ.

Gama de servicii de Verificari Pram


In afara verificarilor Pram, gama de servicii a companiei noastre oferite include:


  • Verificare PRAM orasx

  • Proiectare / Execuție Instalații Electrice Civile și Industriale în orasx

  • Executie Branșamente Electrice Monofazate și Trifazate în orasx

  • Expertize Termografice orasx pentru tablouri, motoare și echipamente electrice

  • Audit Energetic orasx

  • Verificare instalații electrice orasx

  • Consultanță proiectare / execuție instalațtii electricePentru oferte de pret nu ezitati sa ne contactati.

Mai multe informatii despre acest intrument nelipsit din dotarea echipei operative ce deserveste la efectuarea de verificari pram, masuratori pram, verificari prize de impamantare, etc50 afisari   31 Ianuarie 2018 Echipa Companiei