Solicita Oferta
  • Personal acreditat

    in domeniul electricitatii
  • Standarde de Calitate

    ISO 9001:2015
  • Acreditat ANRE

    Nr. 12385

Compania

Despre noi

SUNTEM o companie de inginerie electric─â, specializat─â ├«n domeniul electric ╚Öi al electrosecurit─â╚Ťii, av├ónd ca principal obiectiv promovarea siguran╚Ťei ╚Öi totodat─â importan╚Ťa respect─ârii standardelor ┼či normativelor ├«n vigoare privind securitatea muncii ╚Öi securitatea la incendii.

Compania noastră, ServElectric Prest M Srl își... Cititi mai mult
 
 

Acreditare ANRE

In bransa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Pentru a putea opera, pentru a presta serviciile sau executa lucrarile contractate, compania noastra este ACREDITATA ANRE, detinand Atestatul cu nr. 1... Cititi mai mult
 
 

Standard ISO

In bransa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Pentru a oferi un standard maxim calitativ pentru serviciile si lucrarile executate, compania noastra detine STANDARDUL Pentru Sistemul de Management... Cititi mai mult
 
 

Echipa noastra

In brasa noastra tot ce realizam trebuie sa fie perfect si conform normativelor, in caz contrar, improvizatiile, delasarea sau erorile umane pot fi fatale si duce la pierderi omenesti si banesti.

Pentru a putea opera, pentru a presta serviciile sau executa lucrarile contractate, compania noastra este ACREDITATA ANRE, detinand Atestatul cu nr. 12... Cititi mai mult
 
 
´╗┐

Parteneri

Btcino Partener de incredere
Gewiss Partener de incredere
Legrand Partener de incredere
Osram Partener de incredere
Philips Partener de incredere
Schneider Electric Partener de incredere
Fluke Partener de incredere

Valorile dupa care ne ghidam

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim clientilor si pacientilor nostri, ridicand standardele de calitate si performanta pe piata noastra de actiune.

Dorim sa atingem standarde inalte de performanta si responsabilitate in activitatea noastra, iar principiile si valorile sunt aplicate atat in relatia cu clientii cat si in cea cu partenerii nostri de afaceri. Acordam autonomie si putere de decizie angajatilor nostri, dezvoltand spirit de echipa si flexibilitate in toate activitatile.

Ultimele articole

Masurarea curentului de scurgere

Masurarea curentului de scurgere

Curentul de scurgere circula de la partile aflate sub tensiune, prin izolatie, catre pamant. Curentul de scurgere include: valoarea curentului prin i [...]

Detalii